Back

ⓘ Lifestyle Network ya iku jaringan televisi kabel Filipina kang duwé basis ing Quezon City. Iki diduweni lan dioperasikake déning Creative Programs, Inc. anak pe ..




                                     

ⓘ Lifestyle Network

Lifestyle Network ya iku jaringan televisi kabel Filipina kang duwé basis ing Quezon City. Iki diduweni lan dioperasikake déning Creative Programs, Inc. anak perusahaan duweke konglomerat médhia ABS-CBN Corporation. Pemrograman mligi saka gaya hidup lan panglipur pertunjukan.

                                     

1. Lifestyle Network Global

Minangka bagéan saka strategi pemasaran global ABS-CBN, Lifestyle Network diluncurake 28 April 2013, minangka program pemrograman gaya urip paling apik ing komunitas Filipino ing Amerika Utara.

Mati lan Internasional =

Ing tanggal 21 Juni 2018, PR ABS-CBN. Broch") kanggo ngrampungake operasi siaran ing tanggal 20 Juli 2018 amerga kurang panjurung iklan, amarga tetep dadi program gaya hidup lokal kang paling apik kanggo komunitas Filipino ing Amerika Utara.

                                     

2. Pranala njaba

  • Cithakan:Pinterest
  • Lifestyle Network ing Twitter
  • Lifestyle Network ing Instagram
  • Lifestyle Network ing Facebook

Cithakan:ABS-CBN Cithakan:Programs Cithakan:Saluran kabel Filipina