ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 382



                                               

Sony Ericsson P1

Sony Ericsson P1 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wiwit dipasaraké Juli taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 55 x 17 mm déné boboté 124 gram. Layaré TFT resis ...

                                               

Transkripsi

Transkripsi yaiku alih tulis kanthi nggunakaké aksara kang padha karo aksara kang ana ing teks asal. Tuladhané, yèn teks asli katulis nganggo aksara Jawa alih tulis uga nganggo aksara Jawa, lansapanunggalané. Ana rong metode transkripsi, yaiku me ...

                                               

Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta

Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta madeg 27 Januari 1933 kanthi jeneng Poliklinik Keséhatan" Tsi Sheng Yuan", dumunung ing dalan Mesen no. 106, Sala. Pelayanan sing ana winates mung pangobatan umum lan pamriksaan kandhungan. Ing wiwitan taun 1942, ing ...

                                               

107

                                               

Nokia 107 Dual Sim

Nokia 107 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2013, wiwit dipasaraké Oktober taun 2013 lan duwé ukuran 112.9 x 47.5 x 14.9 mm déné boboté 75.8 gram. Layaré TFT, 65K werna uku ...

                                               

Sony Ericsson C901

Sony Ericsson C901 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké Mèi taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 13 mm déné boboté 107 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson C510 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 47 x 12.5 mm déné boboté 92 gram. Layaré ...

                                               

Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2010, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 51.7 x 12.5 mm déné boboté 97 gram. Layar ...

                                               

Sufyan bin Uyainah

Sufyan bin Uyainah ya iku ulama saka golongan tabiut tabigin. Dilairake ing taun 107 H lan seda ing sasi Rejeb 198 H. Guru-gurune antarane Abdul Malik bin Umair, Abu Ishaq as-Sabi, Ziyad bin Ilaqah, al-Aswad bin Qais, Aban bin Taghlib lan liya-li ...

                                               

Siemens C45

Siemens C45 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 46 x 23 mm déné boboté 107 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 pik ...

                                               

Motorola C117

Motorola C117 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 19.5 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 ...

                                               

Kyay oh

Kyay oh minangka sup mi sing kawentar sing digawé saka daging babi lan endhog ing masakan Burma. Ana versi iwak lan pitik uga digawé versi "garing" tanpa kaldu. Kyay oh biasane disajekake ing rengkot tembaga. Kyay oh digawé saka miit lan daging b ...

                                               

Motorola C332

Motorola C332 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 22 mm déné boboté 84 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 98 x 64 pik ...

                                               

Motorola C230

Motorola C230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 22 mm déné boboté 80 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 9 ...

                                               

Motorola E390

Motorola E390 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 107 x 46 x 22 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 1 ...

                                               

108

                                               

Nokia 108 Dual Sim

Nokia 108 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2013, wiwit dipasaraké Oktober taun 2013 lan duwé ukuran 110.4 x 47 x 13.5 mm déné boboté 70.2 gram. Layaré TFT, 65K werna uku ...

                                               

Nokia 3200

Nokia 3200 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 45 x 21 mm déné boboté 90 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1.56 inch kanthi r ...

                                               

Nokia N93i

Nokia N93i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 58 x 25 mm déné boboté 163 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.4 inchi kanthi rés ...

                                               

Motorola E398

Motorola E398 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 21 mm déné boboté 108 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi ka ...

                                               

Metode Transkripsi Standar

                                               

Sasranagara (Patih Surakarta)

Kangjeng Radèn Adipati Sasranagara ya iku pêpatih ing Karaton Dalêm Surakarta. Iku putrane: Radèn Panji Wiryadipura, putrane Radèn Ngabèi Sasrataruna, putrane Radèn Ngabèi Purwakusuma, putrane Kyai Agêng Dipati Arya Mataun. Kangjêng Radèn Adipati ...

                                               

Honda Vario

Honda Vario ya iku skuter otomatis kang digawé karo Astra Honda Motor ing Indonésia. Skuter kang digawé nalika taun 2006 iki nduwèni tujuwan kanggo antisipasi sangsaya akèh lan populeré skuter otomatis ing pasar sepeda motor ing Indonésia. Honda ...

                                               

Motorola Timeport 260

Motorola Timeport 260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 49 x 24 mm déné boboté 108 gram. Layaré monokrom. Motorola Timeport 260 dipi ...

                                               

Nokia 3350

Nokia 3350 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 23 mm déné boboté 108 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo se ...

                                               

Motorola W205

Motorola W205 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 44 x 14.9 mm déné boboté 78 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 12 ...

                                               

Motorola W209

Motorola W209 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 44 x 14.9 mm déné boboté 78 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi réso ...

                                               

109

                                               

Nokia 109

Nokia 109 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2012 lan duwé ukuran 110 x 46 x 14.8 mm déné boboté 77 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inch ...

                                               

Nokia 6620

Nokia 6620 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 58 x 24 mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia N72

Nokia N72 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 53 x 21.8 mm déné boboté 124 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inchi kanthi rés ...

                                               

Nokia 6600

Nokia 6600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 58 x 24 mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT, 65k werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Sony Ericsson W960

Sony Ericsson W960 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 55 x 16 mm déné boboté 119 gram. Layaré T ...

                                               

Kutha Banjarnegara

Kabupatèn Banjarnegara inggih punika salah sawijining kabupatèn kang mapan wonten ing Provinsi Jawa Tengah, Indonésia lan pusat kapandheganipun mapan wonten ing Banjarnegara. Miturut Astronomis, Kabupatèn Banjarnegara wonten ing sawatawis 7° 12-7 ...

                                               

Komisi Pemberantasan Korupsi

Komisi Pemberantasan Korupsi, utawa dicekak KPK, iku komisi ing Indonésia sing diadegaké taun 2003 kanggo ngatasi, nanggulangi lan mbrantas korupsi ing Indonésia. Komisi iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Républik Indonésia Nomer 30 Taun 2002 ...

                                               

Gotgam

Gotgam ya iku jinis manisan kas Koréa kang digawé saka woh kesemek kang wis digaringaké. Gotgam duwé tekstur kang alus lan wernane coklat padhang. Panganan iki digawé kusus ing mangsa palastra ya iku nalika woh kesemek wis padha mateng. Woh kesem ...

                                               

Siemens A50

Siemens A50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 46 x 23 mm déné boboté 95 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel ...

                                               

Siemens M50

Siemens M50 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 46 x 23 mm déné boboté 97 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 64 piksel. K ...

                                               

Sony Ericsson P900

Sony Ericsson P900 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 57 x 24 mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K we ...

                                               

Nokia E75

Nokia E75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2009, wiwit dipasaraké April taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111.8 x 50 x 14.4 mm déné boboté 139 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Nokia E66

Nokia E66 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2008, wiwit dipasaraké Juli taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.5 x 49.5 x 13.6 mm déné boboté 121 gram. Layaré TFT, 16M ...

                                               

Nokia 5730 XpressMusic

Nokia 5730 XpressMusic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2009, wiwit dipasaraké Juni taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 51 x 15.4 mm déné boboté 135 gram. Layar ...

                                               

Sony Ericsson Z1010

Sony Ericsson Z1010 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98.5 x 54.5 x 29 mm déné boboté 144 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.2 inch ...

                                               

Sony Ericsson Cedar

Sony Ericsson Cedar ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2010, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 49 x 15.5 mm déné boboté 84 gram. Layaré ...

                                               

Sony Ericsson P910

Sony Ericsson P910 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 58 x 26 mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 256K w ...

                                               

Sony Ericsson Yari

Sony Ericsson Yari yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2009, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 48 x 15.7 mm déné boboté 115 gram. Layaré T ...

                                               

Sony Ericsson Elm

Sony Ericsson Elm yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Maret taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 45 x 14 mm déné boboté 90 gram. Layaré TFT ...

                                               

Sony Ericsson Aino

Sony Ericsson Aino yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2009, wiwit dipasaraké Oktober taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 50 x 15.5 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT ...

                                               

Ericsson GA 628

Ericsson GA 628 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1996, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 28 mm déné boboté 160 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 12 karakte ...

                                               

Rakèt lemut

Rakèt lemut utawa rakèt nyamuk iku siji piranti kanggo matèni lemut utawa kéwan-kéwan gegremet liyané. Rupané mèmper rakèt tenis nanging diilèni ilining listrik sing dhuwuré 1000 volt. Dadi kéwan sing kena dadi kesetrum lan bakal mati. Piranti ik ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →