ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 379



                                               

Untir-untir

Untir-untir utawa kue tambang minangka donat corak goreng tradisional Indonesia - sing digoreng nganggo minyak kacang. Panganan iki nduweni tampilan mengkilap lan emas kanthi rasa renyah, meh padha karo mahua ing masakan Tionghoa lan pelincir ing ...

                                               

Karé-karé

Kare-kare minangka sop Filipina sing dilengkapi saus kacang gurih sing kenthel. Iki digawe saka macem-macem variasi oxtail rebus, daging babi, cakar, sikil babi, daging rebus daging sapi, lan kadang-kadang offal utawa tripe. Kare-kare uga bisa di ...

                                               

Kuwé ku

Kue kura-kura abang minangka pastry Tionghoa bunder utawa bunder cilik kanthi kulit glepung ketan alus lan lengket sing dibungkus isi sing legi ing tengah. Cetakan kasebut meh padha karo cangkang kura-kura lan diwenehake ing salembar godhong gedh ...

                                               

Khanom chin

Khanom chin minangka sawijining olahan mie seger lan lancip ing masakan Thailand sing digawe saka beras kadang difermentasi telung dina, digodhog, banjur digawe mie kanthi ngetokake adonan sing diasilake liwat ayak dadi banyu sing umob. Uwang K ...

                                               

Khao kha mu

Khao kha mu, utawa kadang diarani kha mu, minangka panganan Thailand sing populer. Pangaribawa saka masakan Tionghoa, khusus masakan Teochew. Khao kha mu minangka sajian individu sing kalebu trotter babi rebus ing bumbu panas kenthel bumbu saweta ...

                                               

Tiémoué Bakayoko

Tiémoué Bakayoko ya iku juru main bal-balan profésional Prancis sing main kanggo klub Liga Primér Inggris Chelsea F. C. lan tim nasional Prancis. Dhèwèké main minangka gelandhang bertahan amarga nduwèni kaprigelan kanggo nyuda serangan tim mungsu ...

                                               

Cenk Tosun

Cenk Tosun ya iku pemain bal-balan profésional Turki kang main kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan tim nasional Turki. Sasampunipun ndadosaken panampilan ing Bundesliga ing klub Eintracht Frankfurt, piyambakipun pindhah dhateng Gazian ...

                                               

Chuba Akpom

Chuba Amechi Akpom inggih punika salah satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Inggris kalebet trah saking Nigeria ingkang main posisi striker utawi panyerang, lan samenika main ing Liga Primèr Inggris klub Arsenal. Piyambakipun ugi n ...

                                               

James McCarthy

James Patrick McCarthy iku pemain bal-balan profesional sing main minangka gelandhang kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan tim nasional Irlandia. McCarthy ndamel luwih saka 100 penampilan kanggo Hamilton Academical nalika esih enom, sa ...

                                               

Morgan Schneiderlin

Morgan Schneiderlin ya iku pamain bal-balan profésional Perancis sing main minangka gelandhang pertahanan kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan tim nasional Prancis. Schneiderlin miwiti karieripun ing Strasbourg, sadurungé pindhah menya ...

                                               

Geoffrey Kondogbia

Geoffrey Kondogbia ya iku pemain bal-balan profésional Prancis sing main kanggo klub Spanyol Valencia CF kanthi status silihan saka Internazionale, lan tim nasional Prancis, minangka glandhang pertahanan. Dhèwèké bisa uga main minangka bèg tengah ...

                                               

Sokratis Papastathopoulos

Sokratis Papastathopoulos utawi misuwur kanthi asma Sokratis, inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Yunani ingkang samenika main bal kanggé klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund lan Timnas Yunani. Piyambakipun dados pe ...

                                               

Andy King

Andrew Philip King ya iku pamain bal-balan profésional sing main dadi gelandhang kanggo klub Liga Primér Inggris Leicester City F.C. Dhèwèké wis nglakokaké 375 penampilan ing kabèh kompetisi kanggo Leicester, ing ngendi dhèwèké wis ngentèni karir ...

                                               

Toni Lato

Antonio Latorre Grueso, sing dikenal kanthi jeneng Toni Lato utawa mung Lato, ya iku pemain bal-balan profesional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka bèg kiwa.

                                               

José Luis Gayà

José Luis Gayà Peña ya iku sawijining pemain bal-balan profésional ing Spanyol sing main minangka bèg kiwa kanggo Valencia CF lan Spanyol ing timnas 21. Lulusan akadhemi Valencia, dhèwèké njupuk debut kanggo tim senior ing 2012 lan banjur main in ...

                                               

Joel Robles

Joel Robles Blázquez, sing dikenal kanthi jeneng Joel, ya iku pemain bal-balan profésional Spanyol sing main dadi kiper kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. Robles miwiti karir profésional ing Atlético Madrid, wiwitané ing tim C ing taun 2 ...

                                               

Santi Mina

Santiago "Santi" Mina Lorenzo ya iku pemain bal-balan profésional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka pemain striker. Dhèwèké miwiti kariré ing Celta, nyétak 12 gol ing 56 tetandingan ngliwati telung mangsa sadurungé ditransfer kanthi r ...

                                               

Pesisir Kidul, Lampung Kulon

                                               

Pesisir Lor, Lampung Kulon

Pasisir Lor basa Indonésia: Pasisir Utara, iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Kulon provinsi Lampung. Kabupatèn Lampung Kulon

                                               

2020-an

                                               

2030-an

                                               

Beet

Beetroot minangka bagean taproot saka tanduran bit, biasane dikenal ing Kanada lan Amerika Serikat minangka bit, dene sayuran kasebut diarani bit ing basa Inggris Inggris, lan uga dikenal minangka bit meja, bit taman, bit abang, nedha bengi bit u ...

                                               

Adam Carel Claessens

Mgr. Adam Carel Claessens yaiku Vikaris Apostolik kaping telu ing Batavia wiwit kadhapuk ing tanggal 16 Juni 1874 ngandi pangundurané katampa ing 23 Mei 1893.

                                               

Kreteg Brooklyn

Kreteg Brooklyn ya iku salah sijining kreteg suspensi tuwa dhéwé ing Amérikah Sarékat. Rampung diyasa ing taun 1883, kreteg iki nyambungake borough Manhattan lan Brooklyn ing New York City ngliwati Sungai East. Kanthi rentangan utama dawane Citha ...

                                               

Nokia Asha 303

Nokia Asha 303 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2011 lan duwé ukuran 116.5 x 55.7 x 13.9 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT capacitive touchsc ...

                                               

Nokia 110

Nokia 110 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2012, wiwit dipasaraké Juni taun 2012 lan duwé ukuran 110 x 46 x 14.5 mm déné boboté 80 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia 106

Nokia 106 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2013, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2013 lan duwé ukuran 112.9 x 47.5 x 14.9 mm déné boboté 74.2 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 ...

                                               

PH

pH utawa derajat keasaman iku minangka level keasaman mulai saka pH 0 sing paling asem tekan pH 14 kang paling basa. Rumus sing nemtokake nilai pH yaiku: p H = − log 10 ⁡ a H + {\displaystyle pH=-\log _{10}a_{H+}} endi a H + minangka aktivitas io ...

                                               

Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2013, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2013 lan duwé ukuran 267 x 168 x 8.9 mm déné boboté 615 gram. Layaré IPS LCD capacitive touc ...

                                               

Nokia 114

Nokia 114 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2012 lan duwé ukuran 110 x 46 x 14.8 mm déné boboté 80 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inch ...

                                               

Nokia 9210 Communicator

Nokia 9210 Communicator ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 158 x 56 x 27 mm déné boboté 244 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 4.5 inchi kant ...

                                               

Nokia 9210i Communicator

Nokia 9210i Communicator ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 158 x 56 x 27 mm déné boboté 244 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 4.5 inchi kan ...

                                               

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2012 lan duwé ukuran 130.3 x 70.8 x 10.7 mm déné boboté 185 gram. Layaré IPS LCD capacitive ...

                                               

Nokia 3410

Nokia 3410 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 115 x 49 x 22.5 mm déné boboté 114 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 65 piksel. Kanggo s ...

                                               

Nokia 515

Nokia 515 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2013, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2013 lan duwé ukuran 114 x 48 x 11 mm déné boboté 101.1 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inch ...

                                               

Nokia 103

Nokia 103 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2012, wiwit dipasaraké kwartal 4 taun 2012 lan duwé ukuran 107.2 x 45.1 x 15.3 mm déné boboté 76.6 gram. Layaré monokrom ukuran 1.36 inchi ...

                                               

Nokia 701

Nokia 701 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 117.2 x 56.8 x 11 mm déné boboté 131 gram. Layaré LED-backlit IPS LCD, capacit ...

                                               

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Dhésèmber taun 2012, wiwit dipasaraké Januari taun 2013 lan duwé ukuran 115.4 x 61.1 x 11 mm déné boboté 127 gram. Layaré TFT capacitive touchsc ...

                                               

Nokia Asha 205

Nokia Asha 205 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2012, wiwit dipasaraké kwartal 4 taun 2012 lan duwé ukuran 112.8 x 61.1 x 13 mm déné boboté 94 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2 ...

                                               

Nokia Asha 230

Nokia Asha 230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2014, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2014 lan duwé ukuran 99.5 x 58.6 x 13.2 mm déné boboté 89.3 gram. Layaré TFT capacitive touchs ...

                                               

Nokia N9

Nokia N9 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 116.5 x 61.2 x 12.1 mm déné boboté 135 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, ...

                                               

Daging

Daging iku péranganing kéwan minangka panganan, kadhang-kadhang ora kalebu iwak, panganan segara, lan unggas. Wiwitané, tembung daging dimaksudaké minangka "panganan" waé.

                                               

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2014, wiwit dipasaraké Juli taun 2014 lan duwé ukuran 137 x 71 x 9.8 mm déné boboté 167 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 1 ...

                                               

Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2013, wiwit dipasaraké Mèi taun 2013 lan duwé ukuran 133 x 68.9 x 10.1 mm déné boboté 162 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, ...

                                               

Ericsson T65

Ericsson T65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 21 mm déné boboté 94 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 6 ...

                                               

Kutha Kupang

                                               

2/12

                                               

Nokia N8

Nokia N8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Oktober taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113.5 x 59.1 x 12.9 mm déné boboté 135 gram. Layaré AMOLE ...

                                               

Nokia 207

Nokia 207 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2013, wiwit dipasaraké Oktober taun 2013 lan duwé ukuran 114.2 x 50.9 x 12.8 mm déné boboté 91.3 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inc ...

                                               

Nokia 208

Nokia 208 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2013, wiwit dipasaraké Juli taun 2013 lan duwé ukuran 114.2 x 50.9 x 12.8 mm déné boboté 89.6 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.4 inchi ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →