ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 280



                                               

Foo Fighters

Foo Fighters ya iku grup band kang asalé saka kutha Seattle, Washington, Amérikah Sarékat kanthi aliran musik Hard Rock /Alternative rock rikala miwiti band. Diwiwiti kanthi panggebuk drum ing Nirvana ya iku Dave Grohl, sabanjuré gitaris Nirvana, ...

                                               

Frances Hamilton Arnold

Frances Hamilton Arnold, yaiku élmuwan wadon lan juru rékayasa kaping lima kang oleh Nobel Bidang Kimia. Wong wadon kang olèh sadurungé yaiku Ada Yonath, Dorothy Crowfoot Hodgkin, Irene Joliot-Curie, lan Marie Curie. Marie Curie kang ora liya yai ...

                                               

George Boole

George Boole ya iku sawijining ahli matematika, filsuf, lan logika saka Inggris kang lair tanggal 2 Novèmber 1815 lan tilar donya tanggal 8 Dhésèmber 1864. Ing taun 1849-1864, dhèwèké nyambut gawé dadi sawijining Profèsor ing Queens College, Cork ...

                                               

Ghassem Khan Vali, Sardar Homayoun

Ghassem Khan Sugriwa, lan uga misuwur kanthi gelar militer Sardar Homayoun, putrane Ali Khan Vali lan putu saka Mohammad Ghazam vali iki pisanan Imperial Iranian Tentara general lulus saka adiluhung Saint-Cyr School Military ing Prancis, ingkang ...

                                               

Girls Generation

Girls Generation ya iku girlband kang asalé saka Koréa Kidul. Girls Generation utawa SNSD diwangun déning SM Entertainment taun 2007. Cacahe SNSD ana 9 anggota, ya iku: Taeyeon, Jessica, Sunny, Tiffany, Hyeyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona, dan Seohyun ...

                                               

Richard E. Grant

Richard E. Grant ingkang gadhah asma asli Richard Grant Esterhuysen inggih punika salah satunggalipun juru paraga, panganggit skénario, lan sutradara filem saking Swazi-Inggris. Namanipun dados kawigatosan awit taun 1987 nalika maragani minangka ...

                                               

Greta Thunberg

Greta Thunberg FRSGS iku sawijining aktivis iklim lan lingkungan saka Swèdhen. Dhèwèké wiwit kondhang ing sasi Agustus taun 2018, nalika dhèwèké umur 15 taun. Ing wektu iku, dhèwèké wiwit mogok sekolah lan ngananakaké kampanyé bab pemanasan globa ...

                                               

Gunawan Maryanto

Gunawan Maryanto inggih punika salah satunggalipun sastrawan saking Ngayojakarta, Indonesia. Kajawi nyerat, piyambakipun ugi dados juru kritik sastra, sutradara sandhiwara lan juru paraga filem. Gunawan Maryanto punika pangemunah Teater Garasi la ...

                                               

Gunoto Saparie

Gunoto Saparie inggih punika salah satunggalipun sastrawan saking Indonesia. Namanipun misuwur lumantar pakaryanipun awujud carita cekak, geguritan, lan éséi sastra ingkang dipunmot wonten sawenèh ariwarta. Kajawi nyerat karya sastra, piyambakipu ...

                                               

Guns N Roses

Guns N Roses kelompok musik hard rock saka Amérikah Sarékat kang wiwit kondhang ning akir taun 1980-lan awal 1990-an, grup musik iki kondhang amarga albume ning taun 1987 Appetite for Destruction lan sawisé iku ngrilis album Use Your Illusion I l ...

                                               

Guntur Soekarnoputra

Mohammad Guntur Soekarnoputra minangka anak lan putra kapisan dening Soekarno lan Fatmawati. Kakangé saka Megawati Soekarnoputri, Rachmawati Soekarnoputri, Sukmawati Soekarnoputri lan Guruh Soekarnoputra.

                                               

George Harpur Crewe

Sir George Harpur Crewe, Baronet kaping 8 punika satunggaling politisi Tory ingkang makili laladan pamilihan Derbyshire Kidul.

                                               

Harya Suraminata

Harya Suryaminata utawi ingkang misuwur kanthi sebutan Hasmi inggih punika salah satunggaling komikus lan pujangga skenario ingkang misuwur ing Indonésia. Karyanipun ingkang paling misuwur inggih punika Gundala Putra Petir, satunggaling tokoh won ...

                                               

Hasbullah Rahmad

H.M.Hasbullah Rahmad atau biyasa dipanggil bang Has lair di ya iku anggota DPRD Provinsi Jawa Barat kalamangsa 2014-2019, Ketua DPD Parté Amanat Nasional Kota Dhépok kalamangsa 2010-2015. & Direktur Utama Nusantara TV kalamangsa 2015 - 2030

                                               

Heather Storm

MANswers 2007 Street Tuner Challenge 2005 Arisan Brondong 2010 Dorm Daze 2 2006 D&F3R: Dead and Floating in Three Rivers 2008 No Bad Days 2008 Surviving Disaster 2009 Paku Kuntilanak 2009 Epic Movie 2007 Always a First Time 2006

                                               

Hendra Samuel Simorangkir

Hendra Samuel Simorangkir utawi misuwur kanthi asma Sammy inggih punika tilas vokalis Kerispatih. Nanging saderengipun dados vokalis Kerispatih, panjenenganipun naté mlebet 30 ageng Indonesian Idol. Nalika kawitanipun jumenengipun Kerispatih ing ...

                                               

Hepcat (band)

Hepcat minangka band ska lan reggae sing kabentuk ing California kidul ing taun 1989. H armoni sing kebak perasaan lan irama sing kalem ora kaya musisi - musisi wiwit taun 1960-an. Ska Jamaika kanthi unsur jiwa, jazz lan R&B.

                                               

Herlinatiens

Herlinatiens (nama aslinipun: Herlina Tien Suhesti ingkang miyos wonten ing Ngawi ing tanggal 26 April 1982 inggih punika salah satunggaling sastrawan wonten ing Indonésia. Nanging piyambakipun langkung remen dipunceluk pujangga tinimbang sastraw ...

                                               

Hotman Paris Hutapea

Hotman Paris Hutapea ya iku pengacara Indonésia. Panjenengane ya iku bapa saka Fritz Hutapea. Hotman ya iku péranganing tim ukum Schapelle Corby kanthi wulan Januari 2006 pungkasan minangka Mahkamah Agung Republik Indonesia jatuhake manèh hukuman ...

                                               

Iwet Ramadhan

Iwet Ramadhan Iwet Ramadhan punika salah setunggaling penyiar radhio Indonésia. Iwet Ramadhan ingkang gadhah asama jangkep Wethandrie Ramadhan punika sampun sangang taun nyambut damel dados penyiar radhio. Iwet Ramadhan punika putranipun pasangan ...

                                               

Jessica

Anggota salah satunggalipun SNSD utawi ingkang dipunkenal kasebat Girls Generation punika nglampahipun sesi pemotretan ing nagara tropis Asia Tenggara inggih punika Indonesia. Pemotretan punika tepatipun ing Pulau Bali. Jessica nglampahipun foto ...

                                               

Johann Gottlieb Fichte

Johann Gottlieb Fichte ya iku juru filsafat kang ngadegaké gerakan filosofis idhéalisme Jerman. Gerakan iki ngrembaka lumantar tulisan-tuisan téoritis lan ètis Immanuel Kant. Ing jaman saiki, para juru filsafat lan sarjana wiwit ngajèni Fichte mi ...

                                               

Josh Groban

Joshua Winslow Groban, kang kondhang kanthi jeneng Josh Groban, iku penyanyi saka Amérikah Sarékat. Albume kang pisanan irah-irahane Josh Groban kang metu ing taun 2001.

                                               

Jun Ji Hyun

Jun Ji Hyun inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Koréa Kidul. Ingkang taksih alit Jin Ji Hyun mimpi dados pramugari,ing umur 16 taun, Jun wiwit tepang kalih modeling.

                                               

David Karp

Cithakan:Otherpeople David Karp lair 6 Juli 1986 ya iku sawijining pangembang web lan pengusaha asal Amérikah Sarékat. Dhèwèké ya iku pangadeg lan CEO platform mikroblog Tumblr. Miturut Forbes, kayane Karp mancik punjul $200 juta lan Tumblr duwé ...

                                               

Kholidi Asadil Alam

Kholidi Asadil Alam ya iku aktor Indonésia kang meragake tokoh Azzam sajeroning filem Ketika Cinta Bertasbih. Tokoh Azzam ya iku mahasiswa program Sarjana ing Universitas Al-Azhar Kairo kang ngalkoni kuliyah tekan 9 taun nanging ora lulus-lulus a ...

                                               

Kim So Yeon

Kim So Yeon ya iku salah sawijining artis ayu saka Koréa. Artis sing lair tanggal 2 Novèmber 1980 misuwur sawisé mbintangi filem All About Eve ngampingi aktor korea liyané ya iku Jang Dong Gun. Kim So Yeon ing taun 2009 naté dadi aktor utama ing ...

                                               

Korn

KoЯn ya iku grup musik heavy metal saka Amérikah Sarékat ingkang diwiwiti sak kutha Bakersfield, California, Amérikah Sarékat rikala taun 1993. Formasi band saiki namung cekap sekawan anggota: Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fiel ...

                                               

Kurnia Effendi

Kurnia Effendi inggih punika salah satunggalipun sastrawan saking Indonesia. Namanipun misuwur ing jagat kasusastran Indonesia sasampunipun pakaryanipun awujud carita cekak lan geguritan dipunmot wonten sawenèh ariwarta lan kalawarta antawisipun ...

                                               

Kusprihyanto Namma

Kusprihyanto Namma inggih punika salah satunggalipun sastrawan saking Indonesia. Namanipun sampun misuwur lumantar pakaryanipun awujud lakon sandhiwara, geguritan, lan carita cekak ingkang dipunmot ing sawenèh ariwarta Indonesia. Kusprihyanto Nam ...

                                               

Kyra Sedgwick

Kyra Minturn Sedgwick ya iku salah sijiné paraga filem saka Amérikah Sarékat sing uga nglakoni minangka juru gawé adicara ing tivi. Piyambaké misuwur amarga maragani Wakil Deputi Brenda Leigh Johnson filem sandiwara kriminal ing stasiyun TNT Chan ...

                                               

Lady Antebellum

Lady Antebellum iku sawijining grup country music sing asalé saka Nashville, Tennessee, Amérikah Sarékat. Grup iki kadhapur taun 2006 kanthi anggota 3 ya iku Charles Kelley, Dave Haywood lan Hillary Scott. Grup iki miwiti debut taun 2007 ing sing ...

                                               

Laksmi Pamuntjak

Laksmi Pamuntjak nggih punika salah setunggalipun juru masak misuwur saking Indonesia. Kajawi punika, piyambakipun ugi nelatèni ing donyané kausastran Indonesia. Sampun kathah pakaryan ingkan kaserat, antawisipun novel Aruna & Lidahnya, ingkang t ...

                                               

Lalisa Manoban

Lalisa Manoban utawa Pranpriya Manoban, luwih dikenal kanthi jeneng julukan Lisa, yaiku penyanyi Thailand, penari lan rapper sing adhedhasar ing Korea Selatan. Dhèwèké dikenal dadi anggota klompok vokal wadon Korea Selatan ing BLACKPINK.

                                               

Laurentia Pasaribu

Lauren utawi Mama Lauren. Piyambakipun dados piatu dipuntilar kaliyan ibu nalika yuswa tigang wulan, nuli diboyong ramanipun ingkang sadèrèngipun wonten Bèlgi maring Walanda amarga pekerjaan ramanipun ingkang dados arsitek, nanging piyambakipun u ...

                                               

Ledjar Subroto

Ledjar Subroto utawa kondhang diceluk Ki Ledjar Subroto iku dhalang lan pangripta wayang kancil ing Yogyakarta.

                                               

Robert Sean Leonard

Robert Lawrence Leonard, kanthi asma panggung Robert Sean Leonard, nggih punika juru paraga saking Amérikah Sarékat. Namanipun sampun misuwur nalika maragani Dr. James Wilson wonten ing sandhiwara sèri tivi House lan Neil Perry wonten ing filem D ...

                                               

Tracy Letts

Tracy Letts inggih punika salah satunggalipun panganggit skénario lan juru paraga saking Amérikah Sarékat ingkang nampi pangaji Pulitzer ing Kategori Sandhiwara awit saking kaprigelanipun maragani ing August: Osage County lan Tony Award lumantar ...

                                               

Linkin Park

Linkin Park inggih punika grup musik saking Amérikah Sarékat ingkang misuwur amargi tembang Crawling ing album satunggal punika, Hybrid Theory. Album punika sukses ing donya.

                                               

Mansur Subhawannur

Mansyur S utawa nama lengkapé Irvan Mansyur Subhawannur, ya iku penyanyi dangdut legendaris Indonésia. Wong lanang kang duwé swara merdu iki iyo duwé kesempatan mbintangi sinétron, raketang tetep nggawa karakter penyanyi dangdut. priya kang lair ...

                                               

Salim Mansur

Salim Mansur ya iku sawijining Profesor Asosiasi Ilmu Pengetahuan Pulitik ing Universitas Ontario Barat, Kanada. Dhèwèké ya iku sawijining mantan kolumnis saka London Free Press lan Toronto Sun, lan wis cawe-cawe ing manéka penerbitan kaya ta Nat ...

                                               

Susanty Manuhutu

Susanty Manuhutu ya iku sawijining mantan Puteri Indonesia 1995 kang saikine duwé karir minangka Juru Bicara Chevron Indonesia.

                                               

Marjorie Estiano

2006: Sob Nova Direção. Nely Li 2003: Malhação. Fabiana 2007: Duas Caras. Maria Paula Fonseca do Nascimento 2004 - 2005: Malhação. Natasha Ferreira 2006: Páginas da Vida. Marina Andrade Rangel 2011: Malu de Bicicleta. Sueli 2009: Caminho das Índi ...

                                               

Mark Zuckerberg

                                               

Marshmello

Marshméllo ya iku sawijining prodhuser musik jogèd èlèktronik lan DJ. Panjenenganipun wiwitan moncèr ing papan internasional saka tembang remixing déning Jack Ü lan Zedd, lan banjur kolaborasi karo artis-artis kalebu Omar LinX, Ookay, Jauz uga Sl ...

                                               

Max Black

Max Black minangka sawijine tokoh Filsafat analitik, lair ing Baku, Lungo neng Amerika lan dadi wargo negoro Amerika Serikat. kabisane ngon logika olah pikir,matematika lan metodologi ilmu dientuk soko: Universitas Gambbridge, Gottingen lan Londo ...

                                               

Melaney Ricardo

Melaney Ricardo Lynch utawi langkung misuwur kanthi asma Melaney Ricardo inggih punika salah satunggalipun panatacara utawi presenter ing Indonésia ingkang gadhah profési sanès minangka panyiar radhio ingkang misuwur amargi kawasisanipun anggénip ...

                                               

Melanie Subono

Melanie Subono inggih punika salah satunggalipun aktris saking Indonésia, ingkang nyambut damel ing jagad musik, presenter utawi panatacara, lan promotor pagelaran. Melanie sampun ngliris album, sanajan albumipun boten kathah pikantuk atur sapala ...

                                               

Merry Riana

Merry Riana ya iku pengusaha, penulis lan motivator asal Indonesia. Merry Riana nerbitaké buku judulè A Gift From a Friend ing taun 2006 sing isinè pengalaman lan latar mburi saka uripé ing Singapura. Buku iki narik perhatian publik Singapura lan ...

                                               

Meru Tashima

Meru Tashima yaiku penyanyi lan idola Jepang. Dheweke dadi anggota grup idola HKT48 lan unit AKB48 kenkyusei sing jenenge Tentōmu Chu!

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →