ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 226



                                               

Michael Gilsenan

Michael Gilsenan ya iku ahli antropologi saka London, Karajan Manunggalm kalairan tanggal 6 Februari 1940. Pandhidhikan pawiyatan luhur kang dijupuk Michael ya iku ana ing Unversity of Oxford taun 1963, Diploma Anthropology taun 1964, lan D.Phil. ...

                                               

Michael H. Agar

Michael H. Agar ya iku antropolog saka Illinois, Amérikah Sarékat kalahiran taun 1945. Dhéwéké oléh gelar Ph.D saka Universitas Berkeley ing taun 1971. Panlitian lapangané iku ing Amérikah Sarékat, Ostenrik, Mèksiko, lan Honduras. Agar dadi ahli ...

                                               

Michael Parker Banton

Michael Parker Banton ya iku ahli antropologi saka Karajan Manunggal kalairan 8 Sèptèmber 1926. Banton naté kuliah sarjana lan pasca-sarjana ing London School of Economic. Uga naté ing Universitas Edinburgh taun 1964. Dhèwèké ngayahi panalitèn la ...

                                               

Michael V. Angrosino

Michael V. Angrosino ya iku ahli antropologi saka Amérikah Sarékat kalahiran taun 1947. Angrosino iku kawigatané ing antropologi terapan lan mètode panlitian. Terbitan karya tulisané iku Do Applied Anthropologists Apply Anthropology ing taun 1976 ...

                                               

Morton H. Fried

Morton H. Fried ya iku ahli antropologi saka ing New York, Amérikah Sarékat, kalairan tanggal 21 Maret 1923. Morton olèh pandhidhikan pawiyatan luhur saka City College ana ing New York taun 1942. Sabanjuré ana ing Columbia University taun 1951. P ...

                                               

Nancy Foner

Nancy Foner ya iku ahli antropologi lan sosiologi wanita saka New York, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1945. Nancy naté kuliah ana ing Brandeis University lan olèh gelar BA taun 1966. Sabanjuré ana ing University of Chicago lan olih gelar MA ing ...

                                               

Napoleon A. Chagnon

Napoleon A. Chagnon ya iku ahli antropologi saka Port Austin, Michigan, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1938. Napoleon olèh pandhidhikan saka ing pawiyatan luhur University of Michigan awit taun 1961 nganti 1966. Saka kampus iku dhèwèké oléh gela ...

                                               

Nelson H.H. Graburn

Cithakan:Infobox academic Nelson H.H. Graburn ya iku ahli antropologi saka London, Karajan Manunggal, kalairan ing taun 1936. Nelson naté olèh pandhidhikan pawiyatan luhur ana ing University of Cambridge BA ing taun 1958. Sabanjuré ana ing McGill ...

                                               

Nigel Barley

Nigel Barley ya iku ahli antropologi saka Kingston, Karajan Manunggal. kalairan 25 Juli 1947. Pandhidhikané ing University of Cambridge ing 1969. Dhèwèké njupuk jurusan basa. Ing taun 1973, Barley éntuk èlmu antropologi saka University of Oxford ...

                                               

Noel Dyck

Noel Dyck ya iku ahli antropologi saka Saskatoon, Kanada, kalairan taun 10 Juni 1947. Noel olèh pandhidhikan saka ing University of Saskatchewan taun 1968 lan olèh gelar BA honoris klausa, MA ing pawiyatan luhur kang padha. Sabanjuré Noel olèh ge ...

                                               

Orlando Fals Borda

Orlando Fals Borda ya iku ahli antropologi saka Barranquilla, Kolombia, kalairan taun 1925. Orlando naté olèh pandhidhikan saka ing Dubuque University taun 1947, ing University of Minnesota taun 1953, lan University of Florida taun 1955. Panlitia ...

                                               

P.H. Gulliver (Philip H)

P.H. Gulliver ya ik ahli antropologi saka Maldon, Karajan Manunggal, kalairan ing tanggah 2 Sèptèmber 1921. Pandhidhikan ing pawiyatan luhur naté ana ing University of London ing taun 1947. Sabanjuré ing London School of Economics ing taun 1952. ...

                                               

Patricia Caplan

Patricia Caplan ya iku ahli antropologi wanita saka Cheshire, Karajan Manunggal, kalairan tanggal 13 Maret 1942. Patricia naté olèh pandhidhikan ing School of African and Oriental Studies, London taun 1963, 1965, lan 1968. Ing pawiyatan luhur iku ...

                                               

Paul E. Farmer

Paul E. Farmer ya iku ahli antropologi saka Massachusetts, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1959. Paul olèh pandhidhikan saka ing Duke University taun 1982. Sabanjuré ing Harvard Medical School taun 1990, lan Harvard University. Paul wis naté ngla ...

                                               

Paul Friedrich

Paul Friedrich ya iku ahli antropologi saka Massachussetts, Amérikah Sarékat. Paul olèh gelar BA taun 1951 lan MA saka Harvard College lan Harvard University. Sabanjuré ing Yale University olèh gelar Ph.D. taun 1957. Dhéwéké naté nglakoni panliti ...

                                               

Paul James Bohannan

Paul James Bohannan ya iku ahli antropologi saka Nebraska, Amérikah Sarékat, kalahiran 5 Maret 1920. P.J. Bohannan iki minangka jaleré Laura Altman S. Bohannan. James Bohannan kuliah sarjana ing Universitas Arizona taun 1943, sarjana sosial ing U ...

                                               

Paul Trevor William Baxter

P.T.W. Baxter ya iku ahli antropologi saka Leamington Spa, Karajan Manunggal kalairan taun 1925. Baxter wis naté njupuk kuliah ing pawiyatan luhur Universitas Cambridge taun 1949. Ing pawiyatan luhur iku dhèwèké olèh gelar sarjana. Sabanjuré, Bax ...

                                               

Peter H. Buck

Peter H. Buck utawa jeneng liyané Te Rangi Hiroa ya iku ahli antropologi saka Taranaki, Selandia Anyar, kalairan taun 1877. Peter Buck naté pendhidhikan MB ing University of New Zealand taun 1904 uga Ch.B. ing pawiyatan luhur kang padha. Sabanjur ...

                                               

Peter J.C. Harries-Jones

Peter J.C. Harries-Jones ya iku ahli antropologi saka Oxford, Karajan Manunggal, kalairan ing taun 1937. Pandhidhikan Peter ing pawiyatan luhur iku naté ana ing Rhodes University taun 1958. Sabanjuré ana ing University of Oxford lan olih gelar B. ...

                                               

Philippe Bourgois

Philippe Bourgois ya iku ahli antropologi saka New York, Amérikah Sarékat, kalairan 8 Dhésémber 1956. Bourgois naté kuliah sarjana ing Universitas Harvard taun 1978. Sabanjuré pasca sarjana ing Universitas Stanford taun 1980 lan doktor ing pawiya ...

                                               

Philippe Descola

Philippe Descola ya iku ahli antropologi saka Paris, Prancis, kalairan 19 Juni 1949. Pandhidhikan Philippe olèh saka ing bidang filosofi MA University of Paris-X taun 1972, lisensi ètnologi University of Paris-X. Sabanjuré mélu doktor ing antropo ...

                                               

Ralph David Grillo

Ralph David Grillo ya iku ahli antropologi saka Watford, Herts, Karajan Manunggal, kalairan ing tanggal 23 April 1940. Ralph iki naté sinau ing pawiyatan luhur University of Cambridge ing taun 1963 lan Ph.D. ing taun 1967. Panlitian lapangan sing ...

                                               

Ralph Linton

Ralph Linton iku antropolog saka Amérikah Sarékat. Dhèwéké miwiti pawiyatan tataran sarjana ing bidang préhistori arkéologi. Ing Pennsylvania, Linton dilairké ing kulawarga Quaker kang manggon ing Philadélphia. Linton sekolah ing Quaker lan nerus ...

                                               

Ralph Neville Hermon Bulmer

Ralph Neville Hermon Bulmer ya iku ahli antropologi saka Hereford, Karajan Manunggal. Pandhidhikané Ralph Bulmer saka ing Cambridge olèh gelar BA taun 1953 lan ing Australian National University taun 1960. Panlitian kang wis dilakoni déning Ralph ...

                                               

Raymond Apthorpe

Raymond Apthorpe ya iku ahli antropolog saka Luton, Britania Raya kalairan taun 1932. Aphtorpe wis naté sinau ing Durham University taun 1953 lan University of Oxford taun 1957. Ing Oxford Aphtorpe nampa gelar D.Phil. Dhèwèké uga pernah ngelkoni ...

                                               

Raymond Firth

Raymond Firth iku antropolog utawa étnolog saka Niu Sélan. Sanadyan iku, Firth kalebu kelompok antropolog kang nganut madahab antropologi sosial saka Inggris. Amarga iku ana sebutan British Social Anthropologists, aran iki gambaran aliran ing ant ...

                                               

Regna Darnell

Regna Darnell ya iku ahli antropologi wanita saka Cleveland, Ohio, Amérikah Sarékat, kalairan tanggal 10 Juli 1943. Pandhidhikané saka Bryn Mawr College taun 1965, MA lan Ph.D. saka ing University of Pennsylvania taun 1967 lan 1969. Regna naté ng ...

                                               

Reo Fortune

Reo Fortune ya iku ahli antropologi saka Niu Sélan, kalairan taun 1903. Pandhidhikané olèh saka ing Victoria University College taun 1925. Sabanjuré ing University of Cambridge lan Columbia University taun 1931. Reo naté nglakoni panlitian lapang ...

                                               

Richard Bauman

Richard Bauman ya iku ahli Antropologi saka New York, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1940. Bauman naté kuliah ing werna-werna universitas kaya ta sarjana ing University of Michigan, Indiana University, lan olèh gelar Ph.D. saka University of Pen ...

                                               

Richard Fardon

Richard Fardon ya iku ahli antropologi saka London, Karajan Manunggal, kalairan 1952. Richard naté kuiah ing University College London. Saka pawiyatan luhur iku dhèwèké olih gelar B.Sc. taun 1973 lan Ph.D. taun 1980. Panlitian lapangané naté ing ...

                                               

Richard Gabriel Fox

Richard Gabriel Fox ya iku ahli antropologi saka New York, Amérikah Sarékat, kalairan tanggal 2 Maret 1939. Richard naté kuliah ing Columbia University taun 1960. Sabanjuré ana ing University of Michigan taun 1961 lan Ph.D. taun 1965. Dhèwèké uga ...

                                               

Richard Handler

Richard Handler ya iku ahli antropologi saka Indiana, Pennsylvania, Amérikah Sarékat, kalairan ing tanggal 17 Mei 1950. Richard naté olèh pandhidhikan pawiyatan luhur ana ing Columbia University ing taun 1972. Sabanjuré ing University of Chicago ...

                                               

Richard N. Adams

Richard N. Adams ya iku ahli antropologi saka Michigan, Amérikah Sarékat, kalahiran 4 Agustus 1924. Dhéwéké ngembangké antropologi terapan ing Amérika Latin sawisé panlitian doktor ing Muquiyauyo, Peru. Adams pernah kuliah ing Michigan State Univ ...

                                               

Richard Thurnwald

Ricahrd Thurnwald ya iku antropolog kang miwiti riwayat uripé minangka ahli hukum ing Wina. Thurnwald naté nyambut gawé minangka pegawé pangréhpraja ing Bosnia-Herzegovina. Sabanjuré dhèwéké pindhah dadi pegawé Muséum für Völkerkunde ing Berlin i ...

                                               

Robert A. Fernea

Robert Alan Fernea ya iku ahli antropologi saka Vancouver, Washington, Amérikah Sarékat, kalairan tanggal 25 Januari 1932. Pandhidhikané ing pawiyatan luhur naté ing Reed College taun 1954. Sabanjuré MA lan Ph.D. ing University of Chicacgo taun 1 ...

                                               

Robert Borofsky

Robert Borofsky ya iku ahli antropologi saka Boston, Massachusetts, Amérikah Sarékat. Borofsky olèh pendhidhikan sarjanané saka Union College Schenectady, New York, taun 1966 lan dhoktor ing Unversitas Hawaii, Manoa taun 1982. Dhéwéké naté mélu k ...

                                               

Robert Desjarlais

Robert Desjarlais ya iku ahli antropologi saka Holyoke, Massachusetts, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1962. Pandhidhikané Robert olèh saka ing University of Massachusetts Amherst taun 1984. Sabanjuré ana ing University of California, Los Angeles ...

                                               

Robert Edgerton

Robert Edgerton ya iku ahli antropologi lan saka Maywood, Illinois, Amérikah Sarékatt, kalairan 28 November 1931. Robert naté olèh pandhidhikan ing pawiyatan luhur ana ing University of California, Los Angeles taun 1956. Dhèwèké uga lan olèh gela ...

                                               

Robert Fritz Graebner

Robert Fritz Graebner utawa Fritz Graebner ya iku antropolog saka Jerman. Wiwitané Graebner iku sarjana ngèlmu sujarah lan basa. Sawisé nggayuh gelar sarjana, nuli nyambut gawé dadi konserfator ing muséum Berlin. Graebner duwé idé kanggo nyusun b ...

                                               

Robert H. Lowie

Robert Harry Lowie ya iku antropolog saka Amérikah Sarékat turunan Ostenrik. Lowie ngrampungké pawiyatan antropologi ing naungan Boas. Disertasiné ya iku The Test Theme in North American Mythology. Lowie nduwé kaprigelan ngenani antropologi ing d ...

                                               

Roberto Cardoso de Oliveira

Roberto Cardoso de Oliveira ya iku ahli antropologi saka Sao Paulo, Brasil, kalairan taun 1928. Pandhidhikané Roberto ing pawiyatan luhur ya iku ana ing University of Sao Paulo, Brazil. Taun 1953, dhèwèké olèh gelar BA lan taun 1966 Ph.D. Panliti ...

                                               

Roberto DaMatta

Roberto DaMatta ya iku ahli antropologi saka Niterói, Brazil, kalairan taun 1936. Pandhidhikan ing pawiyatan luhur Roberto iki olèh saka Faculdade Fluminense de Filosofia, Niterói, Brazil taun 1959. Sabanjuré ing Harvard University, Amérikah Saré ...

                                               

Roger Bastide

Roger Bastide ya iku ahli antropologi utawa antropolog saka Nîmes, Prancis kalairan 1 April 1898. Pandhidhikané Bastide ing pawiyatan luhur olèh ing Sorbonne, Paris taun 1924. Sabanjuré dhèwèké njupuk dhoktor sastra ing pawiyatan kang padha ing t ...

                                               

Ronald J. Frankenberg

Ronald J. Frankenberg ya iku ahli antropologi saka ing London, Karajan Manunggal, kalairan Oktober 1929. Ronald olèh pandhidhikan pawiyatan luhur saka ing University of Cambridge ing taun 1950. Sabanjuré ing University of Manchester taun 1952, Ph ...

                                               

Ronald Murray Berndt

Ronald Murray Berndt ya iku ahli antropologi saka Adelaide, Ostrali. Berndt lair ing 14 Juli 1916. Murray Bendt njupuk diploma antropologi saka Universitas Sydney. Sabanjuré, dhèwèké kuliah sarjana antropologi lan pasca sarjana ing pawiyatan luhu ...

                                               

Ronald Philip Dore

Ronald Philip Dore ya iku ahli antropologi lan sosiologi saka Bournemouth, Karajan Manunggal, kalairan taun 1925. Ronald naté olèh pandhidhikan ing kampus University of London taun 1946. Panlitian antropologisé sering ana ing wewengkon Jepang awi ...

                                               

Rosemary Joy Hendry

Rosemary Joy Hendr y ya iku ahli antropologi wanita saka Birmingham, Karajan Manunggal, kalairan ing taun 1945. Pandhidhikan pawiyatan luhur olèh saka Kings College, University of London ing taun 1966. Sabanjuré ing Lady Margaret Hall, University ...

                                               

Roy Goodwin DAndrade

Roy Goodwin D’Andrade ya iku ahli antropologi saka Brooklyn, New York, Amérikah Sarékat, kalairan taun 1931. Roy Goodwin olèh pandhidhikan pawiyatan luhur saka ing University of Connecticut taun 1957 lan ing Harvard University taun 1962. Panlitia ...

                                               

Ruth Benedict

Ruth Fulton Benedict iya ku sarjana antropologi wanita saka Amérikah Sarékat kang kawentar. Benedict miwiti sinau antropolgi ing Universitas Columbia, dadi muridé F. Boas, lan éntuk gelar Ph. D. ing taun 1923. Disertasiné ya iku The Concept of th ...

                                               

Ruth Hilary Finnegan

Ruth Hilary Finnegan ya iku ahli antropologi wanita saka Irlandia Lor, Karajan Manunggal, kalairan taun 1933. Awit BA, B.Litt., lan D.Phill., dhèwèké ana ing Universitu of Oxford awit taun 1959 nganti 1963. Minangka ilmuwan sosial, Ruth naté ngla ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →