ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 181



                                               

The Babysitter (filem 2017)

The Babysitter nggih punika filem horor kumedhi Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017. Film punika dipunarahaken déning McG adhedhasar saking skénario anggitanipun Brian Duffield. Wondéné para juru paraga ingkang kaprcaya maragani filem p ...

                                               

Battle of the Sexes

Battle of the Sexes yaiku filem komedi biografi Inggris-Amerika taun 2017 sing disutradarani dening Jonathan Dayton lan Valerie Faris lan digawé dening Danny Boyle, Christian Colson lan Robert Graf. Manuskrip film iki ditulis dening Simon Beaufoy ...

                                               

Baywatch (filem)

Baywatch inggih punika filem kumedhi laga saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Seth Gordon, dhedhasar skénario anggitanippun Damian Shannon lan Mark Swift, dipunangkat saking sandhiwara televisi kanthi ...

                                               

Beastly

Beastly yaiku film drama Fantasi lan Fantasi Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening Daniel Barnz lan digawé dening Susan Cartsonis, Roz Weisberg lan Michael Flynn. Tulisan iki ditulis dening Daniel Barnz adhedhasar novel Beastly deni ...

                                               

Beasts of the Southern Wild

Beasts of the Southern Wild nggih punika filem drama fantasi pangembaran saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Benh Zeitlin adhedhasar saking skénario anggitanipun Lucy Alibar lan Benh Zeitlin ingkan ...

                                               

Before I Fall (filem)

Before I Fall nggih punika drama filem Amérikah Sarékat ingkang dipun damel taun 2017, dipunarahaken déning Ry Russo-Young, adhedhasar saking skénario anggitanipun Maria Maggenti. Filem punika kaangkat saking novel ingkang dipunbabar taun 2010 ka ...

                                               

Before I Sleep (filem)

Before I Sleep nggih punika drama saking film Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Elemental Cinema taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Aaron Sharff lan Billy Sharff, ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Para juru paraga ...

                                               

Big Eyes

Big Eyes nggih punika filem drama biografi kriminal saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2014. Filem punika kaarahaken déning Tim Burton kanthi juru damel Tim Burton, Scott Alexander, Larry Karaszewski lan Lynette Howell. Skénario kagem f ...

                                               

Birdman

Birdman or utawi dipuncekak Birdman nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel 2014. Filem punika kaarahaken déning Alejandro González Iñárritu kanthi juru damel Alejandro González Iñárritu, John Lesher, Arnon Milc ...

                                               

Bitter Harvest (filem 2017)

Bitter Harvest inggih punika filem kumedhi romantik saking Kanada ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani George Mendeluk, dhedhasar skénario anggitanipun Richard Bachynsky Hoover, kanthi latar wingking wonten Soviet Ukraina wiwi ...

                                               

The Blind Side (filem)

The Blind Side nggih punika filem sandhiwara biografi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning John Lee Hancock. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Broderick Johnson, Andrew Kosove, lan Gil Netter. ...

                                               

Blue Jasmine

Blue Jasmine nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Woody Allen kanthi juru damel Letty Aronson, Stephen Tenenbaum lan Edward Walson. Skénario kagem filem punka kaan ...

                                               

Boyhood (filem)

Boyhood yaiku film drama kulawarga Amerika Serikat taun 2014 sing disutradarani dening Richard Linklater lan digawé dening Richard Linklater, Cathleen Sutherland, Jonathan Sehring lan John Sloss. Manuskrip film iki ditulis dening Richard Linklate ...

                                               

Bridge of Spies (filem)

Bridge of Spies yaiku film biografi Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening Steven Spielberg lan digawé dening Steven Spielberg, Marc Platt lan Kristie Macosko Krieger. Naskah film iki ditulis dening Matt Charman, Joel Coen lan Ethan ...

                                               

Broken Vows (filem 2016)

Broken Vows nggih punika filem thriller psikologis Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Lionsgate, Grindstone Entertainment Group nalika taun 2016, kaarahaken déning lan Lionsgate numbas hak distribusi filem punika. Broken Vows kababar arup ...

                                               

Bruce Lee (filem 2017)

Bruce Lee inggih menika film India Tamil dipunsebaraken nalika taun 2017 kalebet komedi - alu cariyos menika dipunserat saha dipungarap déning Prasanth Pandiraj, dipuntindakaken déning GV Prakash Kumar lan Kriti Kharbanda minangka karakter utama. ...

                                               

Café (filem)

Café nggih punika sesirah filem sandhiwara independen saking Amérika Sérikat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Marc Erlbaum. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang ngayahi jejibahan minangka jur damel filem nggih ...

                                               

Call Me by Your Name (filem)

Call Me by Your Name nggih punika filem drama Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017, kaarahaken déning Luca Guadagnino kanthi juru damel Emilie Georges, Luca Guadagnino, James Ivory, Marco Morabito, Howard Rosenman, Peter Spears, lan Rodr ...

                                               

Captain Phillips (filem)

Captain Phillips nggih punika filem drama biografi thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Paul Greengrass kanthi juru damel Scott Rudin, Michael De Luca lan Dana Brunetti. Skénario kagem f ...

                                               

Carol (filem)

Carol yaiku film drama romantis Inggris-Amerika Serikat sing disutradarani dening Todd Haynes lan digawé dening Elizabeth Karlsen, Stephen Woolley lan Christine Vachon. Naskah film iki ditulis dening Phyllis Nagy adhedhasar novel The Price of Sal ...

                                               

Changeling (filem)

Changeling yaiku film biografi drama lan kriminal Amerika Serikat 2008 sing disutradarani dening Clint Eastwood lan diprodhuksi dening Clint Eastwood, Brian Grazer, Ron Howard lan Robert Lorenz. Naskah film iki ditulis dening J. Michael Straczyns ...

                                               

Chef (filem)

Chef yaiku film drama komedi Amerika Serikat taun 2014 sing panulis skenarione, diprodhuksi, lan diarahake dening Jon Favreau. Dhèwèké uga melu main film, dhèwèké dibantu Sofia Vergara, John Leguizamo, Scarlett Johansson, Oliver Platt, Bobby Cann ...

                                               

Chrisye (filem)

Chrisye inggih punika filem biopik saking Indonésia taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Rizal Mantovani ingkang ngangkat lelakon gesangipun penyanyi saking Indonésia, Chrisye. Ing filem punika Vino Bastian kadhapuk maragani minangka Chrisye. ...

                                               

The Circle (filem 2017)

The Circle ya iku filem fiksi ilmiah thriller saka Amérikah Sarékat kang digawé ing taun 2017. Film iki diarahaké lan dianggit skénarioné déning James Ponsoldt, diangkat saka novèl babaran taun 2013 kanthi sesirah kang padha, anggitané Dave Egger ...

                                               

Citizen Kane

Citizen Kane iku filem taun 1941, dibintangi déning Orson Welles ing filem dawa pisanané. Ana rumor yèn carita filem iki dhedhasar marang kauripan sawijining pebisnis misuwur William Randolph Hearst, Howard Hughes lan Samuel Insull. Welles nutura ...

                                               

The Commuter (filem)

The Commuter ya iku filem thriller Amérikah Sarékat-Inggris sing digawé taun 2017. Film iki disutradarani Jaume Collet-Serra, dhedhasar skenario filem anggitan Byron Willinger lan Philip de Blasi. Sakpérangan paraga mbintangi film iki antarané Li ...

                                               

Crazy Heart

Crazy Heart nggih punika filem sandhiwara musikal romantis saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Scott Cooper. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaserat adhedhasar saking buku Crazy Heart ...

                                               

Crimson Peak

Crimson Peak yaiku film drama fantasi Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening Guillermo del Toro lan digawé dening Guillermo del Toro, Callum Greene, Jon Jashni lan Thomas Tull. Naskah film iki ditulis dening Guillermo del Toro lan Ma ...

                                               

Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club nggih punika filem drama biografi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Jean-Marc Vallée kanthi juru damel Robbie Brenner lan Rachel Winter. Skénario kagem filem punika kaanggit ...

                                               

Dark Blood

Dark Blood nggih punika filem drama thriller Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning George Sluizer, adhedhasar saking skénario ingkang kaanggit Jim Barton. Daniel Lupi, Jeannie Neil, Nik Powell, JoAnne Sellar, lan stephen Wool ...

                                               

Darkest Hour (filem)

Darkest Hour inggih punika filem perang-sujarah saking Inggris ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Joe Wright, dhedhasar skénario anggitanipun Anthony McCarten. Para juru paraga ingkang dipunracaya maragani filem punika antaw ...

                                               

The Day He Arrives

The Day He Arrives inggih punika filem sandhiwara saking Koréa Kidul ingkang kadamel taun 2011. Filem punika dipunsutradarani Hong Sang-soo, dhedhasar skénario anggitanipun piyambak. Ingkang maragani filem punika antawisipun Yoo Jun-sang, Kim San ...

                                               

Dear Eleanor

Dear Eleanor nggih punika filem drama Amerika Serikat ingkang dipundamel déning Appian Way Productions, kagunganipun Leonardo DiCaprio rikala taun drama. Filem punika kaarahaken déning Kevin Connolly, adhedhasar saking skénario anggitanipun Cecil ...

                                               

Defiance (filem)

Defiance yaiku film drama sajarah AS 2008 sing disutradarani dening Edward Zwick lan digawé dening Edward Zwick lan Pieter Jan Brugge. Naskah film iki ditulis dening Clayton Frohman lan Edward Zwick adhedhasar buku Defiance: Partisans Bielski den ...

                                               

The Descendants

The Descendants nggih punika filem sandhiwara komedhi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Alexander Payne. Juru damel film kapasrahaken dhumateng Jim Burke, Jim Taylor lan Alexander Payne. Skenario kagem filem punika ...

                                               

The Dinner (filem 2017)

The Dinner inggih punika filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Oren Moverman, ngangkep minangka panganggit skénario, dipunangkat saking novèl saking Walandi kanthi sesirah i ...

                                               

The Discovery (filem)

The Discovery inggih punika filem Fiksi sains romantis saking Inggris ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Charlie McDowell, dhedhasar skénario anggitanipun Justin Lader lan McDowell. Ingkang maragani filem punika antawisi ...

                                               

Django Unchained

Django Unchained yaiku film drama kriminal Amerika Serikat taun 2012 sing disutradarani dening Quentin Tarantino lan digawé dening Reginald Hudlin, Stacy Sher lan Savone Pillars. Naskah film iki ditulis dening Quentin Tarantino. Juru paraga ing f ...

                                               

Doubt (filem 2008)

Doubt yaiku film drama misteri Amerika Serikat taun 2008 sing disutradarani dening John Patrick Shanley lan digawé dening Scott Rudin. Naskah film iki ditulis dening John Patrick Shanley adhedhasar buku Doubt: A Parable dening John Patrick Shanle ...

                                               

An Education

An Education nggih punika sesirah filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat-Britania Raya taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Lone Scherfig. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Finola Dwyer lan Amanda Posey. Skén ...

                                               

Elvis & Nixon

Elvis & Nixon inggih punika filem sandhiwara komedi biografi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Liza Johnson, dhedhasar skénario anggitanipun Joey Sagal, Hanala Sagal, lan Cary Elwes. Para juru paraga ...

                                               

The End of Love

The End of Love nggih punika filem sandhiwara Amérikah Sarékat taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Mark Webber. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skenario. Wondéné juru damel, kajawi Mark Webber piyambak, taksih wonten sanèsipu ...

                                               

The Equalizer (filem)

The Equalizer inggih punika filem thriller laga saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2014. Filem punika dipunsutradarani Antoine Fuqua, dhedhasar skénario anggitanipun Richard Wenk, dipunangkat saking sandhiwara seri televisi kanthi sesir ...

                                               

Equity (filem)

Equity inggih punika filem sandiwara thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Broad Street Pictures taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Meera Menon, dhedhasar skénario ingkang dipunanggit déning Amy Fox. Ingkang maragani fi ...

                                               

Esmeralda (filem 1915)

Esmeralda yaiku filem bisu saka Amerika Serikat taun 1915. Filem iku digawé taun. Esmeralda diarahaké déning Adolph Zukor Daniel Frohman. Skénariyone dianggit karo Frances Hodgson Burnett, diangkat saka naskah sandhiwara sing judhulé Esmeralda pa ...

                                               

Everything filem)

Everything, Everything yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Stella Meghie lan digawé dening Elysa Dutton lan Leslie Morgenstein. Manuskrip film iki ditulis dening J. Mills Goodloe adhedhasar novel Everythi ...

                                               

Exodus Fall

Exodus Fall nggih punika sesirah filem sandhiwara Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Ankush Kohli lan Chad Waterhouse. Chad ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Juru damel filem punika, kajawi Chad Waterhouse, ugi k ...

                                               

First Man (filem)

First Man yaiku filem biografi drama Amerika taun 2018 sing disutradarani dening Damien Chazelle lan digawé dening Wyck Godfrey, Marty Bowen, Isaac Klausner lan Damien Chazelle. Manuskrip filem iki ditulis dening Josh Singer adhedhasar buku First ...

                                               

Flight (filem 2012)

Flight yaiku film drama thriller Amerika Serikat sing disutradarai dening Robert Zemeckis lan digawé dening Laurie MacDonald, Walter F. Parkes, Jack Rapke, Steve Starkey lan Robert Zemeckis. Naskah film iki ditulis dening John Gatins. Juru paraga ...

                                               

The Fortune Handbook

The Fortune Handbook inggih punika filem sandhiwara kumedhi ingkang ngangkat cariyos taun énggal, saking nagari Singapura-Tiongkok drama kumedhi ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Kelvin Sng. Ingkang maragani filem punika, s ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →