ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 170



                                               

Takeshi Kaneshiro

Takeshi Kaneshiro ;lair ing Taipei, Taiwan, 11 Oktober 1973; umur 47 taun), ya iku aktor bapaké saka Ryukyu nanging ibuné saka Taiwan. Dhèwèké tau meranaké Zhuge Liang ing filem The Battle of Red Cliff lan The Battle of Red Cliff II. Dhèwèké duwé ...

                                               

Timo Scheunemann

Timo Scheunemann inggih punika salah satunggaling pelatih ingkang gadhah kewarganagaraan Jerman. Timo dados pelatih klub bal-balan lokal Indonésia, Persema Malang. Lajeng dados bapak kanggé Irfan Bachdim lan Kurniawan ingkang main ing Persema Mal ...

                                               

Tora Sudiro

Tora Sudiro inggih menila aktor, bintang iklan lan pelawak Indonésia. Tora punika putra pertama saking kalih putra, putranipun Tanto Sudiro lan Pinky Mardikusno. Tiyang sepuh Tora Sudiro pegatan, lajeng ibunipun séda amargi kacilakan mobil nalika ...

                                               

Alessandro Del Piero

Alèssandro Del Pièro iku juru main bal-balan saka Italia. Dhèwèké duwé bobot 73 kilo lan dhuwur 173 sentimeter. Del Pièro duwé kangmas jenengé Stèfano. Alèssandro Del Pièro miwiti dadi juru main bal nalika umur 8 taun. Vandemmian dadi tim kang pi ...

                                               

Daniel Wu

Daniel Yin-Cho Wu iku aktor, sutradara, lan model saka Hong Kong, dhèwèké uga tokoh saka keturunane Tionghoa-Amérika. Daniel miwiti karir ning dunya filem ing taun 1990-an. Dhèwèké aktor kang kondhang, prakara iku kabuktekake saka panghargaan akt ...

                                               

Erra Fazira

Wan Fazira binti Wan Chek atau Erra Fazira lair ing tanggal 9 Fèbruari 1974 ing Sungai Choh, Rawang Selangor. Dhèwèké pinter basa Inggris lan tau dadi Miss Malaysia ing taun 1992.

                                               

Hilary Swank

Hilary Ann Swank kondhang uga karo jeneng Hilary Swank ning masarakat ya iku aktris Amérikah Sarékat, karier filem Hollywood wiwit ning filem Buffy the Vampire Slayer, dhèwèké dadi kondhang sawisé menang Academy Award ning rong filem dadi Brandon ...

                                               

Kajol Devgan

Kajol Devgan inggih punika putri saking Tanuju lan Shomu Mukhrejee lan keponakan saking Nutan Behl. Kajol inggih punika génerasi kaping 4 aktris: Tanuju ibukipun, bibi ibunipun Nutan Behl, Shobhna Samarth simbah saking ibunipun, lan simbahipun Ra ...

                                               

Karisma Kapoor

Karisma Kapoor 25 Juni 1974). Dhèwèké undangan akrabé Lolo. Dhèwèké iku aktris Bollywood kang lair ing Mumbai, Maharashtra, India, saka pasangan Randhir Kapoor lan Babita. Dhèwèké iku putu aktor lan sutradara India kang jenengé Raj Kapoor lan sad ...

                                               

Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio ya iku aktor saka Amérikah Sarékat lan prodhuser filem. Dhèwèké dadi nominasi kanggo Golden Globe Award ping wolu mawa aktor, lan menangaké Golden Globe Award kanggo Aktor paling apik ing filemé The Aviator rikala taun 2 ...

                                               

André Ooijer

André Ooijer iku sawijining juru main bal-balan Walanda. André Antonius Maria Ooijer ya iku juru main bal-balan saka tim nasional bal-balan Walanda) kang duwé dedeg awak 184 cm uga main kanggo PSV Eindhoven. Panjenengane uha mbela tim Walanda ing ...

                                               

Paul Scholes

Paul Scholes inggih punika juru main bal-balan saking Inggris, ingkang dangu lan ngantos dumugi pensiun main ing klub Manchester United. Manawi main bal-balan, Paul Scholes pikantuk posisi minangka gelandhang utawi midfielder. Scholes dados salah ...

                                               

Penelope Cruz

Penélope Cruz Sánchez, aktris saka SpanyolAktris lan bintang model iki kondhang amarga perané dadi Alejandra ning filem ALL THE PRETTY HORSES nalika taun 2000 kang sakaligus anggawe dhèwèké berkesempatan nglakoni kisah asmara karo aktor filem Mat ...

                                               

Ryan Phillippe

Ryan Phillippe ingkang gadhah asma jangkep Matthew Ryan Phillippe inggih punika satunggalipun aktor saking Amérikah Sarékat. Panjenenganipun langkung misuwur amargi dados paraga Billy Douglas ing opera sabun One Life to life taun 1992-1993. Taun ...

                                               

Sol Campbell

Sulzeer Jeremiah "Sol" Campbell ya iku salahsijiné manatan pamian bal-balan teka Inggris. Sakdawané dadi juru main, piyambaké ya iku bèg lan tau main ndhik sawatara klub ya iku Tottenham Hotspur, Arsenal, Portsmouth, Notts County, lan Newcastle U ...

                                               

Tamara Geraldine

Maria Geraldine Tambunan misuwur kanthi jeneng Tamara Geraldine. Tamara Geraldine iku salah sijiné presenter lan juru nulis.

                                               

Xzibit

Xzibit ya iku, jeneng kondhang saka Alvin Nathaniel Joiner, dhèwèké iku rapper, aktor lan panatacara télévisi saka Amérikah Sarékat, uga ditepungi dadi panatacara MTV Pimp My Ride. Albumé sing paling laris ya iku Restless kanthi single X.

                                               

Y. Wibowo

Y. Wibowo inggih putra kaping gangsal saking pitung sedhèrèkipun. Bapakipun inggih asma Nandar Lasono kaliyan ibunipun, Lasmiyati. Piyambakipun wiwit alit dipunceluk kanthi sebatan Bowo. Nanging, piyambakipun inggih keturunan Jawa, saéngga basa p ...

                                               

Angelina Jolie

Angelina Jolie Aktris kang duwé profesi modhèl iki dikenal dadi duta Perserikatan Bangsa babagan urusan perdamaian donya. Putri saka pasangan Jon Voight lan Marchelina Bertrand iki wiwit kariré dadi modhèl nalika umur 14 taun ning LA, New York la ...

                                               

Aron Ralston

Aron Ralston ya iku wong sing mènèk gunung saka Amérika lan pembicara umum. Dhèwèké wiwit sitepungi wong akèh wiwit sasi Mèi 2003 nalika dhèwèké mènèk ing Utah, dhèwèké kena masalah sing ndadèkaké dhèwèké ngethok tangané dhéwé nganggo lading kang ...

                                               

Eka Kurniawan

Eka Kurniawan inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonésia ingkang miyos wonten ing satunggaling désa ingkang tebihipun kirang langkung 2 jam saking Tasikmalaya, ing tanggal 28 Novèmber 1975. Piyambakipun pikantuk gelar sarjana filsafat s ...

                                               

Gary Neville

Gary Alexander Neville ya iku salah sijiné mantan juru main bal-balan teka Inggris. Neville ndisik posisiné ya iku Bèg tengen lan main kanggo Manchester United sakdawané kariré. Ndèk klub kuwi piyambaké dadi kapten tim sakdawané 5 taun. Piyambaké ...

                                               

Henrique Hilario

Henrique Hilario juru main bal kang asalé saka Portugal. Henrique Hilario Meireles Alves Sampaio, sing kondhang kanthi jeneng Hilario, ya iku juru main bal saka Portugal kang main kanggo klub Chelsea FC ing Liga Premier dadi kiper. Sawisé metu sa ...

                                               

Loekman Hakim

Loekman Hakim, Loekman Hakim ya iku salah sijining personil ing golongan musik Peterpan. dhèwèké personel kang paling anyar saka Nazril Irham, Mohammad Kautsar Hikmat lan Ilsyah Ryan Reza, Lahir ing Cianjur, Jawa Barat, 30 Dhésèmber 1976, Lukman ...

                                               

Peter Ho

Peter Ho Jun-tung lair tanggal Sèptèmber 13, 1975 dhèwèké aktor lan penyanyi saka Taiwan Lair ning Los Angeles, California sekolah ning Ontario College of Art and Design. Dhèwèké lair ning Los Angeles, California lan gedhé ning Taiwan lan Kanada. ...

                                               

Tobey Maguire

Tobey Maguire utawa Tobias Vincent "Tobey" Maguire ya iku aktor saka Amérikah Sarékat kang misuwur nalika dadi Peter Parker/Spider-man ing filem Spider-man. Dhèwèké lair ing Santa Monica, California. Tobey wiwit main filem wiwit taun 1989. Maguir ...

                                               

Travis Landon Barker

Travis Landon Barker ditepungi kanthi jeneng Travis Barker, iku juru main karawit ing grup band Blink 182. Dhewéke nyekel piranti drum. Dhèwèké. Travis Barker, cèlukane Travis Landon Barker, iku juru main drum kaping pindho ing Blink 182. Dhèwèké ...

                                               

Zhang Ning

Zhang Ning. Zhang Ning iku juru main bulu tangkis wadon kang asalé saka Républik Rakyat Cina. Zhang Ning duwé awak kang dhuwuré 175 cm lan abote 64 kg. Zhang Ning iku juru main bulutangkis kang duwé kasenengan maca, nggambar, lan mlaku-mlaku utaw ...

                                               

Anthony B

Anthony B iku jeneng sing kawentaré Keith Anthony Blair utawa Keith Blair. Piyambaké lair ndhik Clarks Town, Jamaika. Penyanyi reggae Jamaika sing nduwé situs pribadi www.anthonybmusic.net iku lair tanggal 31 Maret 1976. Gaya musiké ya iku Danceh ...

                                               

Audrey Tautou

Audrey Justine Tautou ya iku aktris filem Perancis, kondhang amarga karakter ing filem kang menangke pangaji Film 2001 Le Fabuleux Destin dAmélie Poulain, Sophie Neveu ing filem thriller 2006 Da Vinci Code, Irène in Priceless lan Coco Chanel ing ...

                                               

Barbie Hsu

Barbie Hsu Hsi Yuan Tionghoa: 徐熙媛 ; Pinyin: Xu Xiyuan ; ditulis uga dadi Barbie Xu. Barbie hsu iku penyanyi lan aktris saka Taiwan. Barbie Hsu paling dikenal nalika akting ing drama Taiwan. Tuladhané ya iku Meteor Garden. Barbie hsu uga main i ...

                                               

Binhad Nurrohmat

Binhad Nurrohmat ya iku sastrawan Indonesia. Penyair lan eseis iki digedhèkaké ana Yogyakarta lan saiki manggon ana Jakarta.

                                               

Deddy Corbuzier

Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Deddy Corbuzier. Deddy Corbuzier punika salah satunggaling Mentalis ingkang misuwur ing Indonesia. Deddy Corbuzier punika salah satunggaling pesulap profésional ket ...

                                               

Fernando Morientes

Fernando Morientes duwé jeneng jangkep Fernando Morientes Sánchez, yaiku salah sawijining tilas pamain bal-balan aguna kang asalé saka Spanyol. Dhèwèké lair ing kutha Cáceres, Extremadura, Spanyol surya Senèn, 5 April 1976. Morientes biyèn mapan ...

                                               

Gigi Leung

Gigi Leung dhèwèké iku wanita kang dadi penyanyi lan aktris saka Hong Kong kang nembangaké tetembangan nganggo basa Tionghoa. Dhèwèké tau sekolah ing Maryknoll Convent School, Hong Kong Polytechnic, lan School of Design. Awit lair, dhèwèké dijene ...

                                               

Kurniawan Dwi Yulianto

Kurniawan Dwi Yulianto lair wonten ing dhusun Kalinegoro Kabupatèn Magelang. Kurniawan Dwi Yulianto punika salah satunggaling juru main bal-balan Indonésia. Kurniawan punika kalebet salah satunggaling juru main bal ingkang saé piyambak ingkang di ...

                                               

Matt Skiba

Matt Skiba utawa jenéng asliné Matthew Thomas Skiba iku penyanyi saka band Alkaline Trio. Sakniki, Matt uga dadi salah sawijiné anggota saka Blink 182 ganti saka tilas anggotané ingkang mèdal.

                                               

Ronaldo

Ronaldo Luís Nazário de Lima inggih punika salah satunggaling legendha juru main bal saking Brasil. Biyasanipun Ronaldo main bal minangka penyerang. Ronaldo gadhah jejuluk Il Fenômeno. Ronaldo sampun pikantuk prestasi minangka juru main bal ingka ...

                                               

Ruby Lin

Ruby Lin. Dhèwèké iku aktris lan penyanyi saka China, lair Taipei, Taiwan. Artis kondhang iki pindhah ing Amérika. Nalika isih cilik, manggon ing kana kurang luwih nganti rong taun. Banjur balik ing Taiwan wektu umur 8 taun lan mlebu sekolah dhas ...

                                               

Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy iku juru main bal-balan sing main minangka panyerang ing Hamburg lan anggota tom nasional Walanda. dhèwèké naté dadi bintang ing klub Manchester United, lan duwé cathetan minangka top scorer klub sajeroning tetandhingan Piala ...

                                               

Sam Worthington

Samuel Henry J. "Sam" Worthington dhèwèké aktor kang asalé saka Australia, sadurungé mbintangi Avatar, Sam uga tau main ing filem Terminator Salvation, Dhèwèké iku aktor saka Australia kang lairé ing Inggris. Sam tau nyinaoni babagan kagunan ing ...

                                               

Shu Qi

Shu Qi Tionghoa: 舒淇 ; Pinyin: Shū Qí ; Wade–Giles: Shu Chi, lair tanggal April 16, 1976) jeneng lairé Lin Li-Hui, dhèwèké iku artis Taiwan. ya iku aktris saka Taiwan kang jeneng lairé Lin Li-Hui. Dhèwèké pindah ning Hong Kong nalika umuré 17 ta ...

                                               

Sizzla

Sizzla iku penyanyi reggae teka August Town, Kingston, Jamaika. Penyanyi sing nduwé website sizzla.org iki lair tanggal 17 April 1976. Gaya musiké mlebu ndhik jinis Dancehall, Roots Reggae, lan Contemporary Reggae. Piyambaké nduwé jeneng lair Mig ...

                                               

Zhao Wei

Zhao Wei utawa Vicki Zhao ya iku aktris lan penyanyi asal Tiongkok, dhèwèké wiwit kondhang ning masarakat nalka mainaké "Sue" ning filem So Close, lan dadi "Wen Zhu" ning filem Warriors of Heaven and Earth. dhèwèké tau ngeraih panghargaan Huabiao ...

                                               

Orlando Bloom

Orlando Bloom ya iku aktor Hollywood kang lair ing Canterbury, Kent, Inggris ing tanggal 13 Januari 1977. Dhèwèké duwé jeneng asli Orlando Jonathan Blanchard Bloom. Orlando duwé lelara dislèksia dadi dhèwèké angèl mèlu wulangan ing St. Edmund Sch ...

                                               

Cut Tari

Cut Jogèd Aminah Anasya, biyasa diundang Cut Jogèd iku panatacara lan juru main sinétron Indonésia. Jogèd isih ana keturunan Acéh saka wong tuwané. Cut Jogèd lair nalika tanggal 1 November 1977. Dhèwèké anak nomer telu saka dulur kang cacahé papa ...

                                               

Morgan De Sanctis

Morgan De Sanctis ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kebangsaané Italia, sing main ing posisi kiper. Panjenengané main kanggo Napoli sapropirané sempet main kanggo tim nasional Italia. Sawisé telung taun main kanggo tim Seri B Pescara ...

                                               

Deco

Anderson Luis de Souza, OIH iku siji juru main bal-balan profésional saka Portugal, kondhang kanthi aran "Deco". Deco main ing jagad internasional sajeroning Timnas sépak bola Portugal lan ing klub raseksa Spanyol FC Barcelona, sadurungé main ing ...

                                               

Dwi Handoko

Dwi Handoko lair wontén ing Blitar 15 April 1977. Handoko punika salah sawijining kepala desa ing Blitar ya iku Désa Sèrang. Handoko gadhah èstri ingkang namanipun Yuliantina lan putra kalih yaiku Èlang Ahmad Marhaénata Al-Akbar lan Lintang Dyah ...

                                               

Ilsyah Ryan Reza

Ilsyah Ryan Reza lair ing Poso,Sulawesi Tengah, 11 Maret 1977; umur 44 taun, wis seneng musik wiwit cilik. Waktu iku, priya kelahiran Poso 11 Maret 1977 iki duwé niyat dadi vokalis. Tanapi, niatan mau ora bisa terwujud, Pasalé,bapak lan ibuné ora ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →