ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 132



                                               

Fanny Fabriana

Fanny Fabriana miwiti karire ing donyaning entertainment kanthi dadi modhél. Nalika iku, fanny Fabriana bisa dadi juwara siji Cover Girl Majalah Aneka nalika taun 1999 lan Juara I Top Model Indonésia nalika taun 2002. Fanny Fabriana iku anak saka ...

                                               

Farida Pasha

Farida Pasha. Farida Pasha iku salah sijiné aktris Indonesia kang misuwur kanthi filem kang duwé genre ngèlmu sikir utawa mistik. Jeneng Farida Pasha misuwur nalika taun 1977 lumantar filem "Guna-Guna Istri Muda" kang laris ing biyoskup-biyoskup ...

                                               

Febby Febiola

Feby Febiola iku pameran lan penyanyi Indonésia. Dhèwèké miwiti karir kanthi dadi modhèl ing kalawarti remaja. Banjur dhèwèké ngrambah menyang donya seni peran lan tarik swara. Jenengé wiwit ditepungi publik lumantar sinétron "Tersanjung" minangk ...

                                               

Femmy Permatasari

Femmy Permatasari Tjandra ya iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia. Femmy lair saka pasangan Max Kurniawan Tjandra lan Elly Tjandra. Femmy miwiti kariré ing donyaning panglipur nalika taun 1996. Nalika iku Femmy Permatasari d ...

                                               

Fenita Arie

Fenita Jayanti kondhang kanthi jeneng Fenita Arie. Jeneng Arie ing mburi jenengé iki katambahan saka jeneng bojoné ya iku Arie Untung. Fenita Arie iku dikenal dadi modhél, presenter, lan bintang filem. Fenita Arie iku wong wadon kang lair nalika ...

                                               

Fera Feriska

Fera Feriska iku salah siji bintang filem saka Indonesia. Fera Feriska iku, wong wadon kang nduwéni katurunan Arab lan Tionghoa. Fera Feriska miwiti kariré ing donyaning artis saka dadi Juara Favorit Cover Girl Aneka nalika taun 1999. Fera Ferisk ...

                                               

Fifi Young

Fifi Young. Fifi Young iku pemeran Indonésia. Fifi dilairaké saka bapak kang duwé kebangsaan Perancis. Bapaké Fifi séda nalika Fifi isih bayi, dené ibuné Fifi Young iku Tionghoa. Nalika lair, Fifi diwenéhi jeneng Tan Kiem Nio. Nalika umuré isih 1 ...

                                               

Fitri Tropica

Fitri Tropica ya iku aktris, penyiar radio, lan panatacara Indonesia, Dhèwèké kondhang karo jeneng Fitri Lebay Tropica. Babagan iku amarga Fitri kang meranaké De Rahma ning acara NEW PRIME TIME kang tayang ning Trans TV. Dadi De Rahma, dhèwèké ku ...

                                               

Five Vi

Vivi Rahmawati biasabe diundhang Five Vi ya iku aktris Indonesia, Five Vi Rahmawati dikenal dadi aktris sinétron lan bintang model iklan. Dhèwèké duwé anak kang dijenengi Bilqis Emelisqi. Vi iku mantan istri saka priya kang asalé Malang, jenengé ...

                                               

Gisela Cindy

Gisela Cindy iku lair tanggal 1 Dhésèmber 1994. Gisela Cindy iku salah sijiné aktris lan juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Mbakyuné Gisela Cindy uga dadi artis. Mbakyuné Gisela Cindy iku jenengé Gracia Indri. Padatan Gisela Cindy dadi ...

                                               

Gita Gutawa

Aluna Sagita Gutawa inggih punika salah satunggaling artis, panyerat lagu, lan penyanyi rumaja saking Indonésia ingkang gadhah swanten sopran. Gita Gutawa naté rekaman album ing Wina, Austria kaliyan orkéstra bapakipun, Erwin Gutawa. Gita Gutawa ...

                                               

Gracia Indri

Gracia Indria Sari Sulistyaningrum utawa kang kondhang kanthi jeneng Gracia Indri. Gracia Indri iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia.

                                               

Helmalia Putri

Puput tau main ing sinétron kang judhulé Melodi Cinta, Melodi Cinta 3, Cinta Berkalang Noda 2, Semau Gue, Kafir, Satu Mawar Tiga Duri, Kuingin Kau Mencintaiku, Hidayah, Lindungi TitipanMU. Saliyané main sinétron, Puput uga main layar lebar. Film ...

                                               

Imelda Lubis

Imelda Lubis lair ing kutha Jakarta. Imelda Lubis lair nalika tanggal 9 sasi Oktober taun 1978. Imelda Lubis iku salah sijiné juru main filem lan kang asalé saka Indonésia. Imelda Lubis iku salah sijiné wong wadon kang duwé katurunan Batak. Imeld ...

                                               

Indah Kalalo

Indah Kalalo iku salah sijiné modhel lan aktris kang nggabung ing Look Models. Indah Kalalo wis akèh dadi bintang ing filem lan sinétron. Film lan sinétron kang tau dibintangi Indah Kalalo kaya ta Pesan Dari Surga, Belahan Jiwa, Aku Bukan Aku, Ta ...

                                               

Indriati Iskak

Indriati Iskak, uga dikenal kanthi jeneng Indri Makki utawa kang nduwé jeneng lair Indriati Gerard Bernardina iku juru main filem wadon kang asalé saka Indonésia ing era 1950-lan 1960-an. Indriati Iskak ngugemi agama Katolik. Indriati Iskak iku a ...

                                               

Ingrid Widjanarko

Ingrid Widjanarko kang lair ing Surabaya, 18 Agustus 1958, minangka panulis buku, presenter lan aktris filem. Ingrid miwiti karier dadi penyiar radio. Dhèwèké dadi luwih kawentar sawisé dadi pambyawara sapérangan acara ing TV. Ingrid Widjanarko u ...

                                               

Inneke Koesherawati

Inneke Koesherawati ya iku juru main filem lan sinétron Indonesia, kondhang dadi bintang filem panas ning taun 1990-an, nanging akire mutusaké nganggo jilbab ning taun 2001, Dhèwèké dikenal dadi aktris sinétron lan uga layar lebar. Ning taun 1990 ...

                                               

Intan Nuraini

Sadurungé kerja ing donyaning entertainment Indonésia, Intan luwih dhisik mèlu ajang pamilihan modhèl GADIS Sampul ing salah sawijiné kalawarta. Intan mèlu lomba iki nalika taun 2001. Nalika iku Intan kepilih dadi juwara kang kaping loro. Ing tau ...

                                               

Ira Maya Sopha

Hyra Maya Sopha. Hyra Maya Sopha luwih ditepungi kanthi jeneng Ira Maya Sopha. Ira Maya Sopha ya iku salah sijiné penyanyi lan juru main filem Indonésia.

                                               

Ira Wibowo

R.A. Ira Wibowo Wirjodiprodjo kondhang kanthi jeneng Ira Wibowo. Ira Wibowo iku wong wadon kang duwé profesi dadi aktris lan presentér ing Indonésia. Ira tau dadi presenter ing salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku RCTI ing acara Sinema-Sinema ...

                                               

Itje Trisnawati

Itje Trisnawati. Itje Trisnawati punika salah setunggaling penyanyi dhangdhut Indonésia. Itje punika ugi dados mantan garwanipun présènter "Aneka Ria Safari" saha pelawak ingkang namanipun Eddy Sud. Itje naté nembangaken lagu hits kanthi irah-ira ...

                                               

Jennifer Dunn

Jennifer Dunn juru main sinétron kang kondhang uga karo jeneng Jennifer, Dhèwèké bintang iklan lan juru main sinétron saka Jakarta. Dhèwèké dikenal déning masarakat liwat sinétron DIA lan DAN dilanjutaké karo sinétron sukses ATAS NAMA CINTA. Jenn ...

                                               

Jessica Vania Widjaja

Jèssica Vania utawa akrab diceluk jéjé iku penyanyi Jepang. Dhèwèké salah sawijining anggota JKT48. Jéjé salah sawijining anggota JKT48 sing bisa lan prigel nganggo piranti musik piano, padha kaya ta Diasta Priswarini sing bisa nganggo piranti mu ...

                                               

Jihan Fahira

Jihan Fahira ya iku salah sawijiné pesinetron Indonésia. Jihan ngugemi agama Islam. Jihan Fahira nduwéni katurunan Sunda. Jihan miwiti kariré ing donyaning hiburan nalika umuré isih 3 taun. Nalika iku dhèwèké dadi bintang iklan kanggo produk susu ...

                                               

Julie Estelle

Julie Estelle Gasnier ya iku foto model, bintang iklan, lan aktris saka Indonésia, Kariré dimulai saka foto model nuli dilanjutaké maring filem layar lebar. Amarga dhèwèké iku foto model, panampilan Jupe paling heboh ya iku nalika dadi model ning ...

                                               

Kamidia Radisti

Kamidia Radisti. Kamidia Radisti iku Miss Indonesia 2007 kang dadi wakil saka Provinsi Jawa Kulon. Kamidia Radisti wis berhasil ngalahaké 32 finalis liyané saka tlatah-tlatah ing Indonésia. Kamidia Radisti iku mantan atlet renang. Iki kang ndadèk ...

                                               

Karenina Maria Anderson

Karenina Maria Anderson. Karenina iku salah sijiné modhèl, pragawati, lan juru main filem. Karenina biyasa diundang kanthi jeneng Nina. Karenina miwiti karir kanthi dadi modhèl wiwit umuré 12 taun. Karenina duwé bakat modhèl iki wiwit cilik amarg ...

                                               

Kinaryosih

Kinaryosih lumrahé diundang kanthi jeneng Kinar. Kinar miwiti kariré ing hiburan Indonésia lumantar panggung modhél. Nalika iku, Kinaryosih dadi juwara siji ing lomba Wajah Femina taun 1997. Lumantar iki, Kinarsih banjur bisa ditampa ing donyanin ...

                                               

Kirana Larasati

Kirana Larasati ya iku aktris kang asalé saka Indonésia. Kirana Larasati wiwit misuwur jenengé nalika dhèwèké main dadi bintang sinétron kang judhulé Azizah kang disiyaraké ing SCTV.

                                               

Kristina Iswandari

Kristina Iswandari. Kristina punika salah setungaling penyanyi dhangdhut Indonésia. Amargi asring tampil mirib kaliyan Krisdayanti, Kristina banjur dipunwastani Krisdayanti Dangdut. Wiwit alit, Kristina remen nyanyi. Nalika umuripun 12 taun, Kris ...

                                               

Laudya Chintya Bella

Laudya Chintya Bella lumrahé diundang Bella. Laudya Chintya Bella iku salah sijiné bintang sinétron, aktris kang asalé saka Indonesia. Film lan sinétron kang tau dibintangi Bella ya iku Virgin, Lentera Merah. Leloroné kalebu filem kang misuwur. D ...

                                               

Laura Basuki

Laura Basuki ya iku artis wédok saka Jakarta kang lair ing Berlin tanggal 9 Januari 1988. Dhèwèké tau sekolah ing Universitas Atmajaya. Laura Basuki duwé bobot awak 50 kg lan dhuwure 174 cm. Laura Basuki wiwit main filem ing filem Gara-Gara Bola ...

                                               

Leily Sagita

Zurleily Sagita utawa kang kondhang kanthi jeneng Leily Sagita. Leily Sagita iku salah sijiné juru main filem lan sinétron Indonesia. Leily Sagita dikenal akting dadi tokoh antagonis ing saben sinétron. Leily sagita wis tau dadi bintang ing puluh ...

                                               

Leony

Leony Vitria Hartanti kondhang kanthi jeneng Leony. Leony ya iku penyanyi kang asalé saka Indonésia. Saliyané dikenal dadi penyanyi lan mantan penyanyi cilik, Leony uga dikenal dadi juru main filem lan sinétron. Leony wiwitané dikenal dadi penyan ...

                                               

Lia Ananta

Lia Ananta kang duwé jeneng jangkep Amalia Yuntia Dwi Wardhani ya iku artis ing Indonésia. Lia iku anak nomer 2 saka pasangan H. Ananta Triwidya Warhana lan Hj. Yuntianingrum Agustarini. Lia iku adhi kandhung saka juru main Sinétron lan MC kondha ...

                                               

Lia Waroka

Lia Waroka. Lia Waroka iku juru main filem Indonesia kang kerep tampil ing filem éra taun 1980-an. Jeneng Lia Waroka misuwur nalika akting ing filem komedi bareng karo Warkop Prambors ya iku Dono, Kasino, Indro. Film iki judhulé Kesempatan Dalam ...

                                               

Luna Maya

Luna Maya lair ing Denpasar, Bali tanggal 26 Agustus 1983. Luna Maya dadi aktris sinétron lan filem layar lebar Indonésia. Dhèwèké ngrintis karir saka modhél iklan lan catwalk. Luna Maya ngrintis kariré saka modhél. Dhèwèké main filem ing taun 20 ...

                                               

Lydia Kandou

Lydia Kandou utawa jeneng jangkepé Lydia Ruth Elizabeth Kandou iku sawijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Lydia Kandou wis main filem Indonésia nalika dasawarsa 1980-an awal.

                                               

Michelle Ziudith

Michelle Ziudith ya iku aktris asal Indonesia. Panjenengane miwiti karir ing donya hiburan kanthi main ing Arti Sahabat meranake Ajeng palsu. Karire wiwit mundak nalika panjenengané main ing sinétron Love In Paris meranake Yasmin

                                               

Maia Estianty

Maya Estianty. Maia Estiyanti biyén kondhang kanthi jeneng Maia Ahmad. Maia ya iku penyanyi saka grup musik MAIA kang sadurungé jenengé RATU. Saliyané dadi penyanyi, Maia uga main akting lan dadi salah sijiné pemeran komedi ing acara Extravaganza ...

                                               

Marcella Zalianty

Marcella Zalianty. Marcella Zalianty ya iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Marcella Zalianty ya iku anak wadon saka aktris Tetty Liz Indriati. Kajaba iku Marcella Zalianty uga dadi mbak saka aktris Olivia Zalianty kang uga duwé pr ...

                                               

Marini

Kanjeng Raden Ayu Soemarini Soerjosoemarno sapunika langkung misuwur kanthi nama Marini Sardi. Marini punika salah satunggaling penyanyi ingkang sampun tampil wonten ing panggung saha ing layar TV wiwit taun 1960-an. Marini ugi sampun kathah ndam ...

                                               

Marini Zumarnis

Marini Kartika Sari Zumarnis ditepungi kanthi jeneng Marini Zumarnis, ya iku juru main sinétron lan bintang iklan. Wiwitan ditepungi nalika Marini dadi bintang sinétron "Shangrilla" ing taun 90an, lan dadi bintang iklan Rose Brand, Bodrexin lan A ...

                                               

Marsha Aruan

Marsha Elizabeth AruanAktris, m odel, penyanyi Marsha Elizabeth Aruan lair ing Jakarta, 24 Oktober 1996; umur 24 taun ya iku aktris lan penyanyi kabangsan Indonesia. Dhèwèké pisanan main ing sinetron utama kaya ta Little Ghost ing taun 2003. Film ...

                                               

Marsha Timothy

Marsha Timothy wiwit dikenal nalika main ing filem kang judhulé Ekspedisi Madewa bareng karo Tora Sudiro lan Indra Birowo. Saliyané iku, Marsha Timothy uga dikenal dadi bintang iklan lan juru main sinétron. Nalika taun 2007 Marsha banjur main fil ...

                                               

Marshanda

Andriani Marshanda jeneng undhang-undhangané "Caca" utawa "Chacha" iku salah sijining artis, bintang sinétron, bintang iklan, penyanyi, lan presenter, Dhèwèké kondhang amarga mbintangi Lala ning sinétron BIDADARI, karo Marini Zumarnis kang dadi i ...

                                               

Masayu Anastasia

Masayu Anastasia. Masayu Anastasia ya iku salah sijiné modhél lan aktris Indonésia. Saliyané iku Masayu uga akting ing sinétron. Sinetron kang tau dibintangi Masayu ya iku sinétron kang judhulé ABG, Gengsi Gede-Gedean, Haruskah Ku Mati, Laila, Ka ...

                                               

Masayu Clara

Masayu Clara. Masayu Clara iku salah sijiné Aktris kang asalé saka Indonésia. Masayu Clara kerep main dadi peran antagonis. Masayu Clara kerep main sinétron lan FTV. Taun 2011, Masayu Clara ditawani main dadi tokoh Mira ing salah sijiné filem kan ...

                                               

Maudy Koesnaedi

Maudy Koesnaedi ya iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia. Maudy miwiti kariré ing donyaning entertainment lumantar ajang pamilihan Abang None Jakarta. Saliyané iku, Maudy uga dikenal masarakat lumantar aktingé dadi tokoh Zaenab, wong wado ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →