ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 130



                                               

Ananda Lontoh

Ananda Novi Lontoh ya iku aktris saka Indonésia. Dhèwèké iku garwané Mohammad Attar Syach lan mbakyuné Adellia Lontoh garwané Duta Sheila On Seven. Adhiné kang bontot iku modhèl lan bintang akting Malisa Lontoh. Dhèwèké palakrama karo Attar Syach ...

                                               

Andhara Early

Andhara Early Astrawinata. Andhara early ya iku salah sijiné presenter acara TV. Andhara Early lair saka pasangan Adilwan Astrawinata bapak lan Narwila Narang ibu. Andhara Early nduwéni huwur kira-kira 160cm. Early anak pambarep saka sadulur kang ...

                                               

Andi Soraya

Andi Soraya miwiti karieripun ing jagad hiburan minangka model lan miwiti jagad seni peran kanthi sinétron Air Mata Terakhir ingkang naté tayang ing RCTI. Sanèsipun punika artis ingkang gadhah keturunan Cirebon-Bugis punika misuwur minangka binta ...

                                               

Angel Ibrahim

Angel Ibrahim kang duwé jeneng asli Metty Murniwati Ibrahim iku salah siji aktris saka Indonésia. Dhèwèké miwiti kariré saka pariwara kang ana ning TV, banjur dhèwèké mbintangi filem biyoskup lan sinétron. Angel Ibrahim iku lulusan program pascas ...

                                               

Anggia Yulia Angely

Anggia Yulia Angely luwih kondhang kanthi jeneng Anggia Yulia Hanafi. Angie ya iku aktris filem saka Indonésia. Angie kang ngakoni manawa dhèwèké duwé kamampuan spiritual iki, krama tanggal 5 April taun 2008 karo Habibie Syaab, priya kang dingert ...

                                               

Anita Hara

Anita Hara iku salah siji aktris kang asalé saka nagara Indonésia. Saliyané dadi bintang filem Anita Hara iku salah siji modhél pariwara. Kajaba iku Anita Hara uga dadi bintang sinétron ing jagading hiburan Indonésia. Anita Hara akèh akting dadi ...

                                               

Anjana Demira

Anjana Demira ya iku aktris saka Indonésia. Dhèwèké dadi kondhang ing masarakat amarga dadi pendukung ing komedi situasi KEJAR KUSNADI, kang uga dibintangi pelawak kondhang Indonésia ya iku Epy Kuesnandar lan aktris kondhang Indonésia Alya Rohali ...

                                               

Anna Tairas

Anna Tairas duwé anak siji kang jenengé Kevin Reyan. Anak iki anak saka Reynold Panggabean mantan bojone Camelia Malik. Nalika taun 2002 Anna lan Kevin resmi pegatan. Kanggo ngisi wektu sawisé pegatan, Anna banjur nampa tawanan kango main sinétro ...

                                               

Anneke Jody

Anneke Jodi kang duwé jeneng asli Anneke Titi Hapsari Jodi ya iku pemeran wanita Indonésia. Dhèwèké iku bintang akting utawa aktris, saka Indonésia. Anneke Jodi iku anak kaping loro saka telu sadulur saka pasangan Jodi Sulistyoadi Soesilo lan Dya ...

                                               

Anneke Putri

Anneke Putri. Anneke Putri ya iku salah sijiné aktris filem kang asalé saka Indonesia. Anneke Putri iku artis filem nalika era taun 1980an. Anneke Putri lumrahé akting ing filem laga kaya ta filem laga kang judhulé 7 Manusia Harimau nalika taun 1 ...

                                               

Annisa Pohan

Annisa Larasati Pohan. Annisa Pohan iku salah sijiné modhél kang asalé Indonésia. Annisa Pohan ngugemi agama Islam. Dhèwèké tau dadi juwara ing ajang pemilihan Gadis Shampo 2001. Sadurungé iku Annisa Pohan tau dadi finalis GADIS Sampul nalika tau ...

                                               

Annisa Trihapsari

Annisa Trihapsari lair kanthi jeneng Annisa Tribanowati. Annisa Trihapsari iku salah sijiné bintang sinétron kang asalé saka Indonésia. Annisa Trihapsari miwiti karir kanthi main sinétron. Annisa wiwit main sinétron nalika taun 1994.

                                               

Ardina Rasti

R.A. Ardina Rasti Widiani, Ardiana Radisti ya iku salah sijiné juru main filem wadon kang asalé saka Indonésia. Ardina Rasti dhuwuré 167 cm. Ardina Rasti iku anak kang kaping loro saka sadulur kang cacahé loro. Saliyané iku Ardina Rasti uga tau d ...

                                               

Ariel Tatum

Ariel Tatum ya iku paraga ing Indonésia. Dhèwèké miwiti karir ing donya entertainment lumantar kasting iklan. Nalika umur 10 taun, putri saka pasangan Rico Murry lan Tatum Matilda iki dipercaya dadi model ing iklan mobil. Awit iku, dhèwèké olih t ...

                                               

Arumi Bachsin

Arumi Bachsin ya iku aktris lan model Indonesia. Dhèwèké wiwit kawentar jalaran dadi paraga ing sapérangan sinétron. Sawisé iku, dhèwèké uga mèlu dadi paraga ing filem Bestfriend? nalika taun 2008. Arumi lair ing Jakarta. Wong tuwané Rudy Bachsin ...

                                               

Arzetti Bilbina

Arzetti Bilbina duwé jeneng dawa Arzetti Bilbina Huzaimi Setiawan. Arzetti Bilbina iku salah sijiné peragawati, modhel, bintang filem lan sinétron, lan presenter.

                                               

Asmirandah

Asmirandah Zantman ya iku salah sawijiné juru main sinteron Indonésia kang duwé katurunan Walanda saka bapaké. Asmirandah ngugemi agaman Islam. Bapaké Asmirandah jenéngé M. Farmidji Zantman lan ibuné jenéngé Sani Suliwati, kang asalé saka Garut. ...

                                               

Asri Pramawati

Asri Pramawati ya iku aktris saka Indonésia. Jenengé kondhang wiwit dadi paraga "Welas" ing sitkom Suami-suami Takut Istri. Dhèwèké iku artis provesional kang isih syuting kanggo filem Suami-suami akut Istri The Movie sanajan dhèwèké lagi mbobot ...

                                               

Astri Ivo

Astrie Feizaty Ivo inggih punika nama ingkang boten asing malih ing jaman taun 1980-an. Aktris punika miwiti karieripun awit alit. Ibunipun, Ivo Nilakreshna ugi satunggalipun penyanyi ingkang misuwur ing taun 1960-an. Astri Ivo palakrami kaliyan ...

                                               

Astrid Sartiasari

Astrid Sartiasari ya iku penyanyi saka Indonésia. Dhèwèké tau olèh bebungah Best Vocal ing Festival kelompok band SMA sa-Surabaya, sadurungé dhềwềké ditawani déning Sony Music amarga seneng karo suwarané kangng duwé warna. Nalika taun 2003 Astrid ...

                                               

Astrid Tiar

Astrid Tiar Yosephine Panjaitan. Astrid Tiar iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia. Astrid Tiar dhuwuré 169 cm. Astrid miwiti karir é ing donyaning hiburan nalika dhèwèké dadi GADIS Sampul taun 2000. Jeneng Astrid Tiar banjur ...

                                               

Asty Ananta

Asty Ananta kang duwé jeneng dawa Annastya Yuntya Eka Wardhani ing donya hiburan Indonesia kondhang dadi juru main sinétron lan MC. Asty wiwit karir ing donya hiburan wiwit kapilih dadi juara 2 Top Guest Aneka lan uga kapilih dadi Gadis Tiara Sun ...

                                               

Asya Shara

Asha Shara ya iku aktris Indonesia. Asha Syara duwé getih Arab-Acèh iki lair ing Jakarta tanggal 27 Oktober 1987. Dhèwèké ya iku anak katelu saka pasangan Ismail Tahir lan Ipa Alatas. Jeneng Asha minangka sawijining aktris kang misuwur lumantar p ...

                                               

Atiqah Hasiholan

Atiqah Hasiholan ya iku paraga saka Indonésia, anak saka pasangan Achmad Fahmy Alhady lan aktivis lan seniman, Ratna Sarumpaet. Darah seni kang dinduwèni saka ibuné, Ratna Sarumpaet ndadèkaké Atiqah marisi bakat akting saka ibuné. Sanadyan kaya m ...

                                               

Aura Kasih

Sanny Aura Syahrani ning masarakat kondhang karo jeneng Aura Kasih dhèwèké iku penyanyi saka Indonésia.

                                               

Aurelie Moeremans

Aurellie Alida Marie Moeremans ya iku aktris kang kondhang ing Indonésia. Dhèwèké iku artis anyaran ning Indonésia, wong tuwané saka budaya kang ora padha, saka Bèlgi lan Indonésia. Nembe-nembé iki, ana berita kang wis nyebar ning masarakat manaw ...

                                               

Ayu Anjani

Ayu Anjani iku bintang sinétron Indonésia kang kondhang awit mbintangi sinétron Lasmini. Dhèwèké miwiti dadi artis ing taun 2004 sawisé olèh juwara ing ajang pemilihan model ning majalah. Ayu Anjani iku anak saka pasangan Raraswanto lan Huda List ...

                                               

Ayu Azhari

Ayu Azhari utawa kang duwé jeneng lair Siti Khadijah iku salah siji artis saka Indonésia. Ayu Azhari lair ing Jakarta tanggal 19 November 1969. Ayu Azhari iku pambarep saka seduluré, jenengé Sarah Azhari, Ibra Azhari, Rahma Azhari. Kabèh seduluré ...

                                               

Ayu Dewi

Ayu Dewi. Ayu Dewi punika salah satunggaling modhèl, juru main sinétron, presenter Indonésia. Karir Ayu Dewi kawiwitan nalika Ayu Dewi dados modhél saha presenter tivi. Sasampunipun punika, Ayu Dewi lajeng akting wonten filem ingkang irah-irahani ...

                                               

Fitri Ayu

Surga Yang Ke 2 2016 Tukang Ojek Pengkolan 2017 Cinta Kirana 2008 Dan 2004 Insya Allah Ada Jalan 2012 Dua Hati Satu Cinta 2013 Dongeng 2007 Anak Membawa Berkah 2009 Arjuna 2015 Brama Kumbara 2013 Ciung Wanara 2013 Pangeran 2015 Kisah Sembilan Wal ...

                                               

Ayu Oktasari

Ayu Oktasari ya iku wanita kang kondhang amarga dadi jawara ing ajang Take me Out Indonesia. Bebarengan karo Yunus alias Egy, pasangané kang tinemu ing ajang iku nalika episode kaping loroné ing pungkasaning Juni 2009 Pasangan iki dinobataké dadi ...

                                               

Ayu Ratna

Ayu Ratna iku mantan vokalis grup band Garasi lan uga aktris, jenengé wiwit kondhang awit dadi paraga ning filem Garasi. Film iku uga dadi tandha debut albumé,kang kapisan bebarengan karo Fedi Nuril lan Aries Budiman. Dhèwèké ora namung dadi peny ...

                                               

Ayudhia Bing Slamet

Ayudia Chaerani Albar kondhang ning masarakat karo jeneng Ayudia Bing Slamet ya iku artis filem lan sinétron Indonésia. Ayudia wis tau dadi pemaini sinétron-sinétron ning Indonésia kaya ta sinétron kang judhulé DOA DAN ANUGERAH, NIRMALA, BINTANG, ...

                                               

Ayushita

Ayu Sita Widyastuti Nugraha utawa kang misuwur kanthi jeneng Ayushita iku salah siji penyanyi, penari, artis, sinétron, lan panatacara kang asalé saka Indonésia.

                                               

Beby Chaesara Anadila

Beby Chaesara Anadila kang lumrahé diceluki beby ya iku salah sawijining anggotané JKT48. lair ing tanggal 18 Maret 1998. Beby asalé saka Bandung. Beby Chaesara Anadila mèlu audisi JKT48 amarga ana pihak manajemèn JKT48 kang marani ing sanggar be ...

                                               

Bella Esperance

Bella Esperance iku salah siji juru main filem kang asalé saka Indonésia. Bella Esperance. Bella Esperance iku kagolong katurunan Tionghoa. Bella lair ing Singapura. Bella Esperance miwiti kariré saka akting ing layar lebar, dadi juru main figura ...

                                               

Berliana Febryanti

Berliana Febryanti iku salah siji juru main sinétron lan bintang filem Indonesia. Berliana lumrahé diundang kanthi jeneng Lia. Berliana wiwit dikenal nalika taun 1990-an. Nalika iku, Berliana dadi bintang pariwara lan sinétron. Berliana tau aktin ...

                                               

Betharia Sonatha

Sri Betharia Sonatha utawi misuwur minangka Betharia Sonata punika satunggalipun penyanyi lan bintang filem Indonesia. Karieripun dipunlangkungi kanthi kaprigelanipun ing bab akting filem lan dados penyanyi pop. Betha misuwur minangka penyanyi la ...

                                               

Bunga Zainal

Bunga Zainal ya iku bintang modhel iklan lan artis wédok Indonesia kang agamané Islam lan lair ing Jakarta tanggal 23 Maret 1987. Bunga ya iku putri saka pasangan Syafury lan Evi Zainal. Dhèwèké adhine pesinetron Vicky Zainal, anak nomer papat sa ...

                                               

Cahaya Mustika

Cahaya Mustika Sari ya iku aktris lan presenter Indonésia. Dhèwèké lair ning Jakarta, tanggal 6 Juli taun 1982. Ora namung kondhang dadi aktris lan presenter saka Indonésia, Cha uga kondhang amarga dadi gadis sampul ning majalah-majalah Indonésia.

                                               

Cahya Kamila

Cahya Kamila punika lair ing kutha Jakarta. Cahya Kamila punika anak kang nomer telu. Kados ibunipun, Cahya Kamila dados juru main sinétron saha filem. Cahya Kamila gadhah bapak ingkang namanipun H Misbach Yusa Biran. Misbach Yusa Biran punika da ...

                                               

Camelia Malik

Camelia Malik. Camelia Malik ya iku salah sijiné penyanyi dangdut lan pemeran filem kang asalế saka Indonésia. Camelia Malik lumrahé diundang kanthi jeneng Mia. Camlia Malik éntuk jejuluk dadi "Diva Dangdut Jaipong". Jejuluk iki diwénéhaké Mia am ...

                                               

Cameria Happy Pramita

Cameria Happy Pramita luwih kondhang karo jejeneng Mita utawa Mita The Virgin, gitaris lan penulis lagu Indonésia uga dadi pelawak, Dhèwèké anggota saka duo The Virgin. Adurungé mèlu ning The Virgin, Mitha kang penampilané koyo wong lanang iki sa ...

                                               

Carissa Putri

Carissa Putri iku salah sijiné bintang akting ing filem, sinétron, lan FTV Indonesia. Carissa lair ing Frankfurt, Jerman, nalika tanggal 12 September 1984. Carissa kalebu aktris pendatang kang rikat misuwur.

                                               

Caroline Zachrie

Caroline Zachrie ya iku juru main sinétron lan pembawa acara. Wanita keturunan Palembang-Padang-Walanda iki miwiti karier é dadi peragawati. Dhèwèké lair ing Walanda, 20 April 1975. Nalika dadi artis, dhèwèké tau mbingtangi filem kang judhulé SEL ...

                                               

Catherine Wilson

Catherine Wilson ya iku salah sijiné modhèl saka Indonésia kang asih katurunan Inggris saka bapaké lan Indonésia-Arab saka ibuné. Dhèwèké iku anak saka pasangan Peter Wilson lan Rosita, Catherine kondhang dadi modhèl profésional lan serius babaga ...

                                               

Cathy Sharon

Catherine Sharon Gasnier biyasa uga diundhang karo jeneng Cathy Sharon utawa VJ Cathy nalika esih dadi VJ MTV Indonesia ya iku aktris Indonesia, VJ Cathy, iku kang dadi celukané nalika esih dadi VJ. Sadurungé nyemplung ning dunya akting lan prese ...

                                               

Celine Evangelista

Cèline Évangélista Monika Mauréén Ricci Cèline Minangka aktris, modèl lan penyanyi wadon saka Indonésia.Dhéwéké miwiti kariré liwat pamilihan Modèl Kawanku ing taun 2007. Sakliyané iku Cèline miwiti kariré ing donya pilem wiwit umur 12 taun, lan ...

                                               

Cha Frederica

Cha Frederica iku bintang sinétron Indonésia. Cha Frederica iku duwé katurunan Walanda, Tionghoa lan Jawa. Cha iku Bintang kelairan Jakarta tanggal 8 November 1989 ini. Cha Frederica misuwur amarga perané ing sinétron Kisah Sedih Di Hari Minggu. ...

                                               

Cheche Kirani

Cheche Kirani jeneng asliné Hetty Sobari dhèwèké iku aktris Indonesia, kondhang amarga dadi paraga sinétron Aku Ingin Pulang lan Titip Rindu Buat Ayah. Dhèwèké iku kondhang dadi model, aktris sinétron lan presenter program TV. Cheche iku garwané ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →